notebookum için tv kartı bakıyım dedim ama bir sürü model ve teknolojiyi görünce kafam karıştı doğrusu. eski monster notebookumda dahili dvb-t tv kartı vardı ve kalem kadar bir antenle televizyon izleyebiliyordum. yeni alacagım kartta da öyle bir antenle televizyon izlemek istiyorum. şuan için çanak antenim ve receiver ım yok. ama 4-5 ay sonra o teknolojiye de geçecegim:) beklentim o zamana kadar küçük antenle televizyon izleyebilmek ve receiver alınca da onu tv kartına bağlayabilmek. notebook ile beraber 22" lcd monitor kullanıyorum ve televizyonu bu monitorde seyredecegim. aslında ilk tercihim dahili olan kartlar. notebook un genişleme yuvası pcmcia. gezinirken avermedia nın flash bellek boyutunda tv kartını gördüm acaba o benim işimi görür mü? o olmazsa hangisi benim beklentilerimi karşılar. yardımcı olursanız sevinirim.
harici skay star alabilirsin. usb ye takarsın skay star ı izlersin kanalları
Eğer kart paylaşımı filanda yapmak istiyorsanız kesinlikle skystar usb box.
bir sürü program desteği kart paylaşımı vs.vs uydu internetden download skyvision al derim
quote:
Orjinalden alıntı: emrah23905
bir sürü program desteği kart paylaşımı vs.vs uydu internetden download skyvision al derim
onerileriniz icin hepinize tesekkur ederim. son bir sormak istedigim soru var. bu skystar ve skyvision tv kartlarinin yaninda bahsettigim kucuk anten geliyor mu ve o antenle sorunsuz olarak tv izleyebilirmiyim
hayır bu tür tv kartlarını sadece uydu çanaklarına bağlayabilirsiniz.çatınızda mevcut çanak varsa 2'li lnb alacaksınız.2'li lnb lerden 2 cihaza yayın verebilirsiniz..biri evinizdeki tv nin receiverına girer ve aileniz orda istediği kanalı izler ,diğer kablo ise odanızdaki tv kartına girer ve siz de istediğiniz kanalı bilgisayarınızda seyredersiniz.ayrıca 2. bir receiver daha alMAZSINIZ...yani sadece dijital yayınları izleyebilirsiniz.analog yayınları izleyemeyeceğiniz için küçük bir anten diye bir olay yok.
2'li lnb lerin fiyatı ile teklilerin arasında çok büyük fark yok.orta halli tekli lnb fiyatı 25 ytl ise 2'lisi 35 ytl genelde...çanak da 1 adet alacaksınız.o da 25-30 ytl civarı.
banada aynı şekilde ufacık dahili anteniyle çalışcabilecek bir tv kartı gerekiyor laptop için sanırım arkadaşımda böyle birşey arıyor zaten yüksekteyim burda kanallar çok net alıyor uyduya gerek yok yani onun için anteni kuvvetli olan hangi pcmci veya usb tv kartını önerirsiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme