Intel® Core ™ 2 Quad İşlemci Q9000- 2.00 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB... bu işlemcili bir notebook u 17.3 çok uygun fiyata buldum,sizce alınır mı ? Hiç kullanmadığım için herhangi bir fikir sahibi değilim.Çok ısınır mı ve uzun süreli kullanımlarda stabilite sorunu yaşanır mı ?
Yoksa herhangi bir 2.nesil İntel i5 serisi işlemcili bir notebook a mı yönelmeliyim ?
Tasarımı itibariyle,üzerindeki ses sistemiyle ve en önemlisi 17'' boyutundaki ekranıyla bayağı hoşuma gitti,sizce alınır mı ? Yoksa başka tavsiye edebileceğiniz 17'' veya üzeri notebook var mı ?
17 inç bu fiyat seviyesinde bu ekran kartı seviyesinde pc bulamazsın güzelmiş işlemci olarakta 4 çekirdek 4 mantıklı işlemci iyi pc bundan iyisini bulamazsın bu fiyata
Evet temizse alın bence de.64gb ssd bile varmış.Ekran kartı da gayet iyi.
Hımm tamamdır,teşekkür ederim.
Şu ssd lerin fiyatlarına baktımda,hele notebook için olanları bayağı pahalıymış
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
Hımm tamamdır,teşekkür ederim.
Şu ssd lerin fiyatlarına baktımda,hele notebook için olanları bayağı pahalıymış
fiyatına göre performansı çok iyi, hiç kaçırmayın hatta linkini de atın, alacak olan arkadaşlar olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
Merhaba ;
Intel® Core ™ 2 Quad İşlemci Q9000- 2.00 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB... bu işlemcili bir notebook u 17.3 çok uygun fiyata buldum,sizce alınır mı ? Hiç kullanmadığım için herhangi bir fikir sahibi değilim.Çok ısınır mı ve uzun süreli kullanımlarda stabilite sorunu yaşanır mı ?
Yoksa herhangi bir 2.nesil İntel i5 serisi işlemcili bir notebook a mı yönelmeliyim ?
Ben olsam almazdım yeni nesil i5 işletim sistemli makina alırım çok daha iyi ve yeni teknoloji
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme