Şimdi Ara

Notebook için Intel® Core 2 Quad Q9000 2.00ghz işlemci nasıldır ?Sizce alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel® Core ™ 2 Quad İşlemci Q9000- 2.00 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB... bu işlemcili bir notebook u 17.3 çok uygun fiyata buldum,sizce alınır mı ? Hiç kullanmadığım için herhangi bir fikir sahibi değilim.Çok ısınır mı ve uzun süreli kullanımlarda stabilite sorunu yaşanır mı ?

Yoksa herhangi bir 2.nesil İntel i5 serisi işlemcili bir notebook a mı yönelmeliyim ?

• Ne kadara buldunuz,özellikleri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Ne kadara buldunuz,özellikleri nedir?

1.500 TL ye , Toshiba Qosmio serisinden.

Intel® Core™2 Quad Processor Q9000,NVIDIA® GeForce® 9800M GTX-TurboCache™ technology,4GB PC38500 DDR3 1066MHz SDRAM,64GB SSD (Serial ATA) + 320GB (7200rpm, Serial ATA),17.0" widescreen,Display Resolution*1680x1050,4 harman/kardon® stereo speakers with subwoofer...

Tasarımı itibariyle,üzerindeki ses sistemiyle ve en önemlisi 17'' boyutundaki ekranıyla bayağı hoşuma gitti,sizce alınır mı ? Yoksa başka tavsiye edebileceğiniz 17'' veya üzeri notebook var mı ?
  • 17 inç bu fiyat seviyesinde bu ekran kartı seviyesinde pc bulamazsın güzelmiş işlemci olarakta 4 çekirdek 4 mantıklı işlemci iyi pc bundan iyisini bulamazsın bu fiyata
  • Evet temizse alın bence de.64gb ssd bile varmış.Ekran kartı da gayet iyi.
  • Hımm tamamdır,teşekkür ederim.

Şu ssd lerin fiyatlarına baktımda,hele notebook için olanları bayağı pahalıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Hımm tamamdır,teşekkür ederim.

Şu ssd lerin fiyatlarına baktımda,hele notebook için olanları bayağı pahalıymış

banada iyi gibi geldi.bencede kacirma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Core 2 quad q9550 hakkında ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyatına göre performansı çok iyi, hiç kaçırmayın hatta linkini de atın, alacak olan arkadaşlar olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Merhaba ;

Intel® Core ™ 2 Quad İşlemci Q9000- 2.00 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB... bu işlemcili bir notebook u 17.3 çok uygun fiyata buldum,sizce alınır mı ? Hiç kullanmadığım için herhangi bir fikir sahibi değilim.Çok ısınır mı ve uzun süreli kullanımlarda stabilite sorunu yaşanır mı ?

Yoksa herhangi bir 2.nesil İntel i5 serisi işlemcili bir notebook a mı yönelmeliyim ?

Ben olsam almazdım yeni nesil i5 işletim sistemli makina alırım çok daha iyi ve yeni teknoloji
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.