Bildirim
notebook ışıklı klavye takmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Işıklı bir klavye bulabileceğiniz zannetmiyorum (benim bildiğim ve duyduğum böyle bir ürün yok), ancak usb external olarak mevcut. Onlardan alıp kullanmanızda bir sıkıntı olmaz. -
ben hiç ışıklı klavye duymadım.Ama aklıma şu geldi : elektrikçiden falan bulabileceğiniz çok küçük renkli ampuller var. klavye altına sığacak kadar 4 5 noktaya koyarsın onlardan rahat görebilirsin.ucuz da zaten.ama anlayan biri bağlasın pcnin elektriğine -
ışıklı klavye pek bulamazsınız hatta orijinal klavyeden farklısını da bulabileceğinizi de sanmam her klavyenin boyutu ve montaj şekli genellikle farklıdır ancak
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/flex-usb-led-lamba-esnek-doga-dostu-lamba-106893165 böyle bir şey kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
klavyenin altına sığdıra bileceğim kdr küçük ampup bulabilir miyim cidden ? özel adı fln var mı sölesem -
quote:
Orijinalden alıntı: Discovery.volkan
klavyenin altına sığdıra bileceğim kdr küçük ampup bulabilir miyim cidden ? özel adı fln var mı sölesem
Kardeşim adını bilmiyorum.Ama minnacık onu söyleyeyim.tırnak ucu kadar.klavyenin altına koyup pcnin elektriğine bağlayabilrsin.elektrikçiye sor o gösterir -
Kardeş öyle bir imkanın var fakat ana kartının o sürümleri ürünlerde desteği varsa bir ihtimal olabilir.
Hadi öyle bir imkan da olsa
Ancak o bilgisayara uyumlu ışıklı klavye bulmak zor olur :) burası çin değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X