Şimdi Ara

notebook ışıklı klavye takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptop akşamları tuşlarını görmekte zorlanıyorum klavyesini ışıklı bir klavye ile değiştire bilir miyim ?
    laptop casper nirvana

• Işıklı bir klavye bulabileceğiniz zannetmiyorum (benim bildiğim ve duyduğum böyle bir ürün yok), ancak usb external olarak mevcut. Onlardan alıp kullanmanızda bir sıkıntı olmaz.
  • ben hiç ışıklı klavye duymadım.Ama aklıma şu geldi : elektrikçiden falan bulabileceğiniz çok küçük renkli ampuller var. klavye altına sığacak kadar 4 5 noktaya koyarsın onlardan rahat görebilirsin.ucuz da zaten.ama anlayan biri bağlasın pcnin elektriğine
  • ışıklı klavye pek bulamazsınız hatta orijinal klavyeden farklısını da bulabileceğinizi de sanmam her klavyenin boyutu ve montaj şekli genellikle farklıdır ancak

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/flex-usb-led-lamba-esnek-doga-dostu-lamba-106893165 böyle bir şey kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavyenin altına sığdıra bileceğim kdr küçük ampup bulabilir miyim cidden ? özel adı fln var mı sölesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discovery.volkan

klavyenin altına sığdıra bileceğim kdr küçük ampup bulabilir miyim cidden ? özel adı fln var mı sölesem

Kardeşim adını bilmiyorum.Ama minnacık onu söyleyeyim.tırnak ucu kadar.klavyenin altına koyup pcnin elektriğine bağlayabilrsin.elektrikçiye sor o gösterir
  • Kardeş öyle bir imkanın var fakat ana kartının o sürümleri ürünlerde desteği varsa bir ihtimal olabilir.

Hadi öyle bir imkan da olsa

Ancak o bilgisayara uyumlu ışıklı klavye bulmak zor olur :) burası çin değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.