Bildirim
notebook ışıklı klavye takmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Işıklı bir klavye bulabileceğiniz zannetmiyorum (benim bildiğim ve duyduğum böyle bir ürün yok), ancak usb external olarak mevcut. Onlardan alıp kullanmanızda bir sıkıntı olmaz. -
ben hiç ışıklı klavye duymadım.Ama aklıma şu geldi : elektrikçiden falan bulabileceğiniz çok küçük renkli ampuller var. klavye altına sığacak kadar 4 5 noktaya koyarsın onlardan rahat görebilirsin.ucuz da zaten.ama anlayan biri bağlasın pcnin elektriğine -
ışıklı klavye pek bulamazsınız hatta orijinal klavyeden farklısını da bulabileceğinizi de sanmam her klavyenin boyutu ve montaj şekli genellikle farklıdır ancak
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/flex-usb-led-lamba-esnek-doga-dostu-lamba-106893165 böyle bir şey kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
klavyenin altına sığdıra bileceğim kdr küçük ampup bulabilir miyim cidden ? özel adı fln var mı sölesem -
quote:
Orijinalden alıntı: Discovery.volkan
klavyenin altına sığdıra bileceğim kdr küçük ampup bulabilir miyim cidden ? özel adı fln var mı sölesem
Kardeşim adını bilmiyorum.Ama minnacık onu söyleyeyim.tırnak ucu kadar.klavyenin altına koyup pcnin elektriğine bağlayabilrsin.elektrikçiye sor o gösterir -
Kardeş öyle bir imkanın var fakat ana kartının o sürümleri ürünlerde desteği varsa bir ihtimal olabilir.
Hadi öyle bir imkan da olsa
Ancak o bilgisayara uyumlu ışıklı klavye bulmak zor olur :) burası çin değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- samsung boot tuşu
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- ekran kartı resetleme
- iso dosyası nedir
- oem açılımı
- bilgisayar hızlandırma
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X