Şimdi Ara

notebook lcd panel değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa panel değiştirmem gerekiyor. elimdeki kırıldı değişim yaparken ne önemlidir bilmiyorum.
    uyumluluk adı altında bazı kodlar verilmiş ama tam olarak anlamış değilim.
    zannımca bu kodların çok bir önemi yok ölçüler ve pin tutuarsa yüzde doksan çalışır gibime geliyor.
    tecrübesi olan var mı ?
    ekran casper nirvana tw8 ekranı 1280x800

• ekranı sen mi değişceksin bence hiç deneme

panellerin altında 5 cm genişliğinde ya film yada ince kablo bozulur eğer bu film veya kabloya en hafif bir zarar verirsen + masraf cıkar laptop için 120 tl istemişlerdi o ince kablo için o yüzde ver servise yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hileli622

ekranı sen mi değişceksin bence hiç deneme

panellerin altında 5 cm genişliğinde ya film yada ince kablo bozulur eğer bu film veya kabloya en hafif bir zarar verirsen + masraf cıkar laptop için 120 tl istemişlerdi o ince kablo için o yüzde ver servise yapsınlar

tamirciye vereceğime yenisini alırım daha iyi hocam ya bozulursa da elimde bozulsun.

bahsettiğin film hangisi anlamadım lcd nin arkasındaki şeffaf plastik mi ? Bahsettiğin kablo data kablosu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphellium

ilk defa panel değiştirmem gerekiyor. elimdeki kırıldı değişim yaparken ne önemlidir bilmiyorum.
    uyumluluk adı altında bazı kodlar verilmiş ama tam olarak anlamış değilim.
    zannımca bu kodların çok bir önemi yok ölçüler ve pin tutuarsa yüzde doksan çalışır gibime geliyor.
    tecrübesi olan var mı ?
    ekran casper nirvana tw8 ekranı 1280x800

hiçbir sorun çıkmadı. Hangi model notebooktan çıkarıldığını bile bilmediğim uygun bir lcd paneli direkt monte ettim ve çalıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG OLED Panel Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.