Şimdi Ara

NOTEBOOK MODELİNİ KENDİN YARAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR UMARIM BİZİMDE BOLE Bİ ŞANSIMIZ OLUR
    HP AMERİKA SİTESİNDE DİLEDİGİN NOTEBOOKU KENDİN KURUYOSUN
    SUDA OLSA BUDA OLSA DERDİ YOK
    BOLE Bİ İMKAN BİZEDE VERİLSE BEN SİPARİSİ 1 AY BEKLEMEYE HAZIRIM

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/store_access.do?template_type=computer_store&landing=notebooks&category=hp_pavilion&aoid=1426

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pride -- 16 Şubat 2006 22:15:12 >

• ben sole bisey yaptım nasıl sizce
    1238$ a mal oldu
    olmadı amerikadan getirme yoluna bakıcam

dv5000z series PC
    Microsoft(R) Windows(R) XP Home Edition with SP2
    AMD Turion(TM) 64 ML-37 (2.0GHz/1MB L2 Cache)
    15.4" WXGA BrightView Widescreen (1280x800
    128MB ATI RADEON(R) XPRESS 200M w/Hypermemory(malesef ekran kartı en yuksek bu var)

1.0GB DDR SDRAM (2x512MB
    80 GB 5400 RPM Hard Drive
    DVD+/-RW/R & CD-RW Combo w/Double Layer Support
    54g(TM) 802.11a/b/g WLAN & Bluetooth

12 Cell Lithium Ion Battery
  • bunları gorunce moralim bozuldu ya
    bende istiyorum böle bi imkan
  • yaw iimişte bu işin türkiye ye getirtmesi de war o kaça patlıyoo
  • ya aslında bu çok kolay olacak bir şey türkiyede. yani alt tarafı bir atölye kuracaksın sipariş usulü bilgisayarları orada monte edeceksin yani. çok fazla yatırım da istemez bence. yığılma olmasın diye 50-100 dolar pahalıya satsalar yeter.
  • bahakan sana katılıyorum
    demonte gelse burda montaj yapılsa super olur
    hp turkiye bu isi yapar aslında..
    ve piyasanın tek hakimi olur..
  • Türkiye'de böyle üretim yapan firmalar da mevcut..
    www.notepal.com.tr bunlardan bir tanesi.. Peki siz bu firmaya notebook toplatır mısınız?

Türkiye'de de notebook piyasası ortalığı kasıp kavursa, yabancı üretici de bunu yapar. Ama gerek var mı? Hayır.. O yüzden HP neden kafasını ağrıtsın, 3-5 kişi için koca bir yatırım yapsın ki.
  • iyi bir şey olmakla birlikte seçeneklerin çok kısıtlı olması üzücü
    kim 17 notebook una p4 işlemci takar ki
    seçenekler geniş olsaydı (bir çok konuda özellikle ekran kartlarında seçenek yok denecek kadar az) güzel bir hizmet olurdu. Şu an için bence yetersiz ama ufukta böyle çalışılacağını sezmek çok güzel

saygılar
  • hp gibi kurumsal firmalar bu sistemi turkiyeye getirse
    bence satıslarını 5e 10 katlar...
    cünkü turkıyedekı notebook pazarı kucumsenemiyecek kadar hareketli...
    diger markalardan sıyrılmak istiyen bence bu sistemi getirmeli
  • bu özellik Sony Vaio da da var...........
  • sayfadan nereden yapılıyor secimler ben bulamadım?
    latincem var ama ise yaramadı
  • Bu sayfadan tam 45 gün önce verdim sipariş, abd den bir arkadaş benim adıma verdi daha doğrusu ve laptop bugün elime ulaştı. Alet manyak bişey. Ödemeler de 12 ay sonra başlayacak. zv600 series aldım. 1 gb ram 2400 ghz ...

Yalnız bir sorum olacak. Adaptörün üzerinde 120 w yazıyor. Bunu ben direk kullanabilirmiyim yoksa dönüştürücü gibi bişey lazım mı. Aleti yakmak istemem bi günde. Bi bilen varsa lütfen yardım etsin...
  • tabiki dönüştürücü kullanman gerekli. yoksa alet pufffffff. güle güle kullan iyi günlerde
    quote:

Orjinalden alıntı: kuzey5561

Bu sayfadan tam 45 gün önce verdim sipariş, abd den bir arkadaş benim adıma verdi daha doğrusu ve laptop bugün elime ulaştı. Alet manyak bişey. Ödemeler de 12 ay sonra başlayacak. zv600 series aldım. 1 gb ram 2400 ghz ...

Yalnız bir sorum olacak. Adaptörün üzerinde 120 w yazıyor. Bunu ben direk kullanabilirmiyim yoksa dönüştürücü gibi bişey lazım mı. Aleti yakmak istemem bi günde. Bi bilen varsa lütfen yardım etsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

tabiki dönüştürücü kullanman gerekli. yoksa alet pufffffff. güle güle kullan iyi günlerde

abd çalışan bir arkadaşım gelirken hp aldı kendisine ve direk kullanmaya başlamış ve problem yok diyor. 2 senedir kullanıyorum diyor. bilgisayar firmasını aradım o da dönüştürücü lazım diyor, çok kafam karıştı çok...
  • Ben laptop yapsaydım böyle yapardım:

P4 3.6GH
    19"WXGA WİDE SCREEN EKRAN (1400X1050)
    200GB HD
    2048MB DDR
    512MB ATI X700
    LİGHT SCRİBE
    12 İN 1 MEDİA READER
    INFRARED BLUETOOTH
    UZAKTAN KUMANDA
    WİRELESS FİREWİRE
    Lİ-LON Pİ 8(10.45)saate kadar.
    MS WIN.XP PRO ENG.
    2KG
    6YIL ULUSLAR ARASI GARANTİ
  • Hem 19" hem 2 kg.. Yahu biraz mantıklı hayal kursaydın keşke :) Hoş hayalin de mantığı olmaz ya..
  • arkadaslar bunlarda dell modelleri ve fiyatları
    secenekler ve fiyatlar super
    bizse burda kısıtlı seceneklere dunya para odüyoruz

http://www1.us.dell.com/content/products/compare.aspx/notebooks?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

ya aslında bu çok kolay olacak bir şey türkiyede. yani alt tarafı bir atölye kuracaksın sipariş usulü bilgisayarları orada monte edeceksin yani. çok fazla yatırım da istemez bence. yığılma olmasın diye 50-100 dolar pahalıya satsalar yeter.

öyle kolay degıl senın ıstegıne gore yapılcak + anakart vs uyumlulugu felan fılan derken ooOoOo

cok zor bır iş turkıye de vede oyle bır sey yapıldıgını dusunsek malıyet artıcak daha fazla işçi çalıstırıcak ve dolayısıyla dah apahalıya satılcak oyle 50$-100$ pahalıya satılsa dua et.
  • ya benım kullandıgım makına bu sekılde oem ben sectım onlar yaptı yanı super herkese onerrırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuzey5561

Bu sayfadan tam 45 gün önce verdim sipariş, abd den bir arkadaş benim adıma verdi daha doğrusu ve laptop bugün elime ulaştı. Alet manyak bişey. Ödemeler de 12 ay sonra başlayacak. zv600 series aldım. 1 gb ram 2400 ghz ...

120w yazıyorsa problem değil watt güç birimidir ama 120v yani volt yazıyorsa bizim şebekemiz 220v olduğndan dönüştürücü kullanman gerekecek yada yenibir adaptör al bence daha iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.