Şimdi Ara

Notebook öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 2000 -2500 tl civarında laptop almayı düşünüyorum 3 yıldır piyasayı takip etmiyorum ve yüksek fiyata kazıklanmak istemiyorum o yüzden önerilerinize ihtiyacım var. 4 laptop geçmişim var marka önemli değil hepsini minimum 3 yıl sorunsuz kullanmışlığım vardır. ( hp , acer ,packerd bell, dell )

bu fiyat aralığında performansı güçlü alet var mıdır bilmiyorum. Tasarımcıyım kullandığım bir çok program var 3d dahil . Gerçi iyi bir oyun laptopu programlardaki performansı da olumlu etkiliyor buna göre de öneride bulunabilirsiniz haliyle oyunda oynarım işime gelir :))

öneride bulunacak arkadaşlar şimdiden sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: okngrgn

Arkadaşlar maksimum 2000 -2500 tl civarında laptop almayı düşünüyorum 3 yıldır piyasayı takip etmiyorum ve yüksek fiyata kazıklanmak istemiyorum o yüzden önerilerinize ihtiyacım var. 4 laptop geçmişim var marka önemli değil hepsini minimum 3 yıl sorunsuz kullanmışlığım vardır. ( hp , acer ,packerd bell, dell )

bu fiyat aralığında performansı güçlü alet var mıdır bilmiyorum. Tasarımcıyım kullandığım bir çok program var 3d dahil . Gerçi iyi bir oyun laptopu programlardaki performansı da olumlu etkiliyor buna göre de öneride bulunabilirsiniz haliyle oyunda oynarım işime gelir :))

öneride bulunacak arkadaşlar şimdiden sağolun

casper, exper almada ne alırsan al amma diğer markaların ekran kartlarını 1gb 128bit olmalı şuan ki ram teknolojisi DDD3(4+6+8+16+32) İntel çipset olmalı vede i7 işlemciye sahip olmalı oyun performansı için....(Toshiba,Samsung ve Lenovo(İBM) önereceğim markalar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peer16401 -- 30 Ekim 2013; 2:34:03 >

• okngrgn O kullanıcısına yanıt
    asus N56VZ S4400D aldım bide SSD 256 GB taktım uçuyor laptop benim hocam..
  • merhaba performans olarak msi ge gerisi şaşmaz ben de notebook için, klavyesi olsun mouseu olsun tasarımı olsun çok iyi;

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd659xtr-core-i73630qm-8gb-128gb-ssd+750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos-3-hediye/p_48885/

-kullandığım notebooktur, soru sormak istersen pm atarsın cevaplarım

• Arkadaşlar yorumlar için sağolun asus ve msi yi inceledim fiyata göre msi daha bir aklıma yattı çünkü ssd ile birlikte almış oluyoruz ayrıca performansı asus a göre daha iyi görünüyor nacizane fikrim tabi ... Aletin tek sıkıntı free dos olarak bulunması bu pc ile ilgili bir forum sayfası varmı bakındım bulamadım ? ayrıca iki aletide mağazalardan almaya kalksak yandık 3000 tl yi geçiyor internet üzerinden hiç alışveriş yapmadım nerelerden alınabilir güven problemi yaşamadan bilgilendirirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Masaüstü + Laptop Öneri
    7 ay önce açıldı
    GAMING LAPTOP ÖNERİ LÜTFEN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.