Şimdi Ara

Notebook önerir misiniz?(1500-2000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500-2000TL aralığında bir notebook arıyorum.Öneride bulunursanız sevinirim.HP Pavilion g6 kullanıyordum ama pil ömrü tükendi orjinalini bulamadım yan sanayi pil aldım onunda ömrü bitti.Bilgisayar desen zaten çok çok ısınıyor ve artık iyice yavaşladı.Yeni bir şey alma vakti geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus x550jx xo099d bakabilirsiniz.
    Pcdepoda 1975 tl, 4 gb ram, i5 işlemci, gtx950m ekran kartı, 750 gb hdd. O verdiğiniz fiyat aralığına alınabilecek en iyi pc bence. Ben şahsen bu pc'nin 8 gb ramlisini alacağım 2100'e. Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum bu fiyata daha iyisi ni ne gördüm ne duydum. Cihazla ilgili kullananlardan bilgi de almak isterseniz Asus başlığında kullananlar kulüpleri var oradan ilgili başlığa sorularınızı sorarsanız size cevap vereceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.R.

1500-2000TL aralığında bir notebook arıyorum.Öneride bulunursanız sevinirim.HP Pavilion g6 kullanıyordum ama pil ömrü tükendi orjinalini bulamadım yan sanayi pil aldım onunda ömrü bitti.Bilgisayar desen zaten çok çok ısınıyor ve artık iyice yavaşladı.Yeni bir şey alma vakti geldi.

arkadaşında dediği gibi o limite alabileceğin en güzel ürün diyebilirim

https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook?keyword=099

• c63_AMG kullanıcısına yanıt
    Asus iyi midir hocam? Bir arkadaşım bana asus iyi değil demişti ama nedenini hatırlamıyorum.

• asus iyi değil diyosa arkadaşın hesap makinesi kullanmaktan daha öteye geçmeşin lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.R.

Asus iyi midir hocam? Bir arkadaşım bana asus iyi değil demişti ama nedenini hatırlamıyorum.

asus hem servis olarak hem özellikleri ve fiyatı olarak hemde kullandıkları malzeme olarak bence gayet sağlam bi firma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.