Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Notebook Ram 8GB DDR3 1333MGHZ (4gb+4gb) KİNGSTON Satın Al 27 Nisan 2016 00:01 1 1 Notebook Ram 8GB DDR3 1333MGHZ (4gb+4gb) KİNGSTON Anakartı yanan bilgisayarımdan kalma Kingston marka 4gb+4gb şeklinde 2 adet ram bulunmakta.17 ay önce almışım. Yaklaşık 3 ay kullandım ve bilgisayarımı değişmek zorunda kaldım.Ramleri kutusunda sakladım ilk alındığı gibi tertemiz muhafaza ettim.İlgilenen olursa pm atabilirler.Fiyat sondur.Lütfen 30tl vereyim falan gibi saçma mesajlar göndermeyelim.Kullandıgım bilgisayar tek slotlu oldugu için kullanamıyorum onuda belirtmek isterim.Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Dijital Lisans Anahtarları [W10 pro ve Office 2019] Delirium Stick One Elektronik sigara Notebook Ram 8GB DDR3 1333MGHZ (4gb+4gb) KİNGSTON