Bildirim
notebook sigortası yaptırmak istiyorum yardımm!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
teknokask denen bir sigorta duymuştum çalınmaya karşı, ama notebooku çalınan arkadaşımın çektiklerini gel bana sor sigortalıydı, parasını alıyım dedi ve serüven başladı. -
Sigortayı, notebook'la beraber satın alman gerekiyor. Benim bildiğim kadarı ile her ikisinin de aynı faturada yer alması isteniyor.
Yalnız bu tip sigortalarda ilginç durumlar söz konusu oluyor. Mümkünse sigortaya ait klozları önceden detaylı bir şekilde incele.
Bir de, daha önce bir arkadaşımın başına geldi, bu sigortalardan bir tanesi, garantili olan notebook'u kendi servisinde tamir etmek istiyor. Yani notebook, YTS'ye gitmiyor. Bu nedenle 2 sene garantili olarak gelen notebook, 1. sene sonunda -sigortanın da bitimi ile hem güvence hem de garanti kapsamından çıkmış oluyor.
Çalınma durumunda KDV ve yıpranma payı düşülür. Çalınma gibi bir olumsuzluk meydana geldiğinde, eksper ile net, detaylı bir şekilde konuşmak ve olumlu bir şekilde konuya yaklaşmak eksperin raporunu daha olumlu bir şekilde yazmasına yardımcı olur. -
Ben Teknosa'dan 4000.tl'ye Sony Vaio notebook alırken Teknokask sigortası yaptırmıştım.
Yaklaşık 2 ay sonra çaldırdım. iki hafta içinde de paramı ödediler. K.D.V. ve yıpranma düşmediler.
Ben mumnun kaldım.
Yeni notebookumu daha ucuza aldım ama yine Teknokask yaptırdım. NE OLUR NE OLMAZ :D -
dangerist,
bu konuda gerçekten de çok şanslısın... 2 hafta çok kısa bir süre... -
Sigorta birazda şans işi, memnun kalanlar daha çok yorumlara bakılırsa.. 2500-3000 liralık laptop için kesinlikle yaptırılmalı, HB ve Teknosa alışveriş esnasında sigorta yaptırmak istiyomusunuz diye soruyo zaten -
evet arkadaşlar, hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim.
olası riskleri göz önünde bulundurduğumda notebookumu mutlaka sigortalatmam gerektiğini anladım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X