hp 4520s modeli notebook'um için sürekli kullanabileceğim bir notebook sırt çantası almak istiyorum. swissgear marka olanları biliyorum cok kaliteli ve dayanıklı. ancak onlar da cok pahalı. aynı swissgear gibi hem büyük hem kullanışlı ve kaliteli çantaları nereden bulabilirim? gittigidiyor'da biri getiriyor ama satıcıya ürünün tedariği hakkında sorular sordugumda inanılmaz güvensiz geldi bana. 100 150tl verebilirim bu çantalar için.
değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Ben 4 yıldır caselogic kullanıyorum ve sureklide gezdirdim hem normal sırt cantası gibide kullandım hala sapasaglam ve kullanıslı. Ben 90 tl ye almıstım teknosa dan ama simdi 60 tl civarında olması lazım ama emin degilim guncel fiyatı icin
hocam teşekkürler cevap için :)
caselogic'lerin askıları ince oldugu için sanki cok rahat olmaz gibi geliyor bana. sırt desteği de cok önemli tabi. bana caselogicler sanki pek rahat değilmiş gibi geliyor. alacağım çantanın biraz büyük olmasını istiyorum. içine sadecenotebook koymayabilirim. birkaç tane de kullanışlı gözü olursa dadından yinmez :D
quote:
Orijinalden alıntı: mediterranean86
hocam teşekkürler cevap için :)
caselogic'lerin askıları ince oldugu için sanki cok rahat olmaz gibi geliyor bana. sırt desteği de cok önemli tabi. bana caselogicler sanki pek rahat değilmiş gibi geliyor. alacağım çantanın biraz büyük olmasını istiyorum. içine sadecenotebook koymayabilirim. birkaç tane de kullanışlı gözü olursa dadından yinmez :D
dostum bu canta hem cok sık hem deri hem fonksiyonel hemde geniş ben 1 tane almayı dusunuyorum sanada tavsiye ederim ykm den baktım ürün kaliteli gorunuyordu zaten markasıda puma
cevap için teşekkürler ancak sırt çantası olanlara bakıyorum hocam ben. bu tip çantaları taşımak zor geliyor bana :) çanta kaliteli görünüyor ama eğer normal laptop çantalarından baksaydım güzel bir tercih olurdu
ben normal sırtçantası aldım adidasın biraz pahalı 120 tl. çok güzel hem bilgisayar hemde normal sırt çantası olarak kullanabiliyorum. tavsiye ederim.
hocam model no verebilir misin bakayım internetten
bu linkteki çantayı alacağım. herkese önerileri için teşekkür ediyorum.
bana da öneri verebilecek var mı? 13.3" notebook ve gündelik birkaç eşya koyarım. Rahat olması önemli şu an kullandığıö reebok'ta sırt desteği falan yok omuzlarımı rahatsız ediyor. 60-70tl civarı birşey bakıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme