Şimdi Ara

NOTEBOOK SOĞUTUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar soğutucu almayı düşünüyorum PC 16'' ve altında kauçuk ayaklar var sogutucudan verim alırmıyım bide 50 -60 tl arası en iyi f/p ürünü nedir sizce şimdiden teşekkürler....

• *fatih* * kullanıcısına yanıt
    hiç düşünme bile bende bunun aynısı var fanı çok küçük ve plastik olduğu için soğutmuyor hiç memnun değilim yani ben forumda bayaa araştırdım herkes aliminyum ağırlıklı soğutucu alsın diyo onları araştır derim.herkes akasa helix le Thermalmake Massive 23 ü öneriyo fiyatlarıda istediğin gibi50-60 tl civarı ama ben gittigidiyorda yorumlarada baktım thermalmake akasaya göre daha yavaş dönüyomuş ama soğutuyo diyorlar.
  • *fatih* * kullanıcısına yanıt
    microsoft soğutucu var teknosada.vatanda yok.35 tlye microsoft soğutucu alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *fatih*

quote:

Orijinalden alıntı: cindimaturab

http://www.hepsiburada.com/liste/khan-gaming-officepad-4-usb-portlu-yukseklik-ayarli-9-17-notebook-standi-kgdx738/productDetails.aspx?productId=bs41033&categoryId=106859&SKU=BS41033&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbs41033%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dkhan%26fh_refview%3dsearch

NOTEBOOK SOĞUTUCU

NOTEBOOK SOĞUTUCU

25 TL %52 İNDİRİMLİ HEPSİBURADA

Teşekkürler bunuda düşüncem

bunu tavsiye ederim aynısını kullandım. zaten aluminyum dedikleri ızgara kısmı ve hepsinde aluminyum. fan sessiz ve büyük. 4 adet usb var ve gayet başarılı. bu ürün ödüllü bir tasarıma sahip. cooler masterda aynısı vardı uçuk fiyata. stand özellikli istemiyorsan 2 vaya 3 fanlı başka modellere de bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    işlemci soğutucu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.