Şimdi Ara

Notebook Soğutucu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hp pavilion dv5 laptop kullanıyorum ve işlemci aşırı ısınıyor boşta 80 - 90 arası
    Bana 100 TL geçmiyecek bir soğutucu önerebilirmisiniz biraz araştırdım zalman nc1000 öneriliyor ama oda pavilion dv5 boyut olarak büyük geliyormuş sanırım
    Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Buradan

hem ucuz hem kullanışlı.
  • Arkadaşım 3'lü yada 4'lü fanlı olanlar var. En hızlı fanlı olanlardan al.
  • bence alacaksan parana kıy birazcık çünkü gerçekten fark ediyor benim arkadaşımın notebook inanılmaz ısınıp takılıyordu sürekli gidip coolermaster soğutucu aldı acayip değişti pc'nin performansı soğutma önemli bi faktör performans için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

bence alacaksan parana kıy birazcık çünkü gerçekten fark ediyor benim arkadaşımın notebook inanılmaz ısınıp takılıyordu sürekli gidip coolermaster soğutucu aldı acayip değişti pc'nin performansı soğutma önemli bi faktör performans için...

evet doğru diyosun 100 lira yeterli değilmi ?

yeterli ise link yollarsan sevinirim
  • Arkadaşım fiyat önemli değil.Önemli olan doğru düzgün birşey almak.Mesela bazı soğutucular var fanın altında ve üst kısmında delikli petek şekilde hava kanalları var.Bu hava petekleri iğne ucu kadar delikli olduğundan soğutucu kendini zor soğutuyor.Kendim kullandığım platon marka bir soğutucu var.20 küsür cmlik.usbden çalışıyordu usb kablosunu iptal edip ucuna bir güzel lehimle 12V adaptör taktım ve laptopu cod modern warfare oynarken çok rahat soğutuyor bana maliyeti ise 35 TL
  • Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.