Şimdi Ara

notebook ta marka önemlimi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya arkadaşlar Türkiye'nin en çok satan dizüstü markası HP ama kimse HP dememiş. Bilinçlenmemiz lazım daha baya bi. Tipi güzel diye herkes HP'ye hücum ediyor sonrada ortada kalıyoruz. Marka önemli ama bakın HP ye HP de büyük marka ama hem kronik sorunları var (yeni modellerde bile devam ediyor) hemde teknik servisine verdiğin dizüstünü tamir edemiyorlar etseler bile illa bir sorun çıkıyor (klavyenin yerine düzgün takılamaması,dvd-rw cihazının vidalarının iyi tutturulamaması vs...) . Bende herkes gibi Sony-IBM-Asus-Toshiba-Dell diyorum bu markalardan başkada alınmaz. Ha bunların servisleri çokmu iyi derseniz öyle çok çok iyi servisleri yok ama servise işinin düşme olasılığı bu markalarda az. HP alınırsa kesin servisliksin. Tüü Hp'ye birde kaç bin vatandaşımız almış gözü kapalı aynen benim gibi

• gerek kalitesiyle gerekse teknik servisleriyle olsun toshiba 1 numara
  • bence marka önemli değil ben donanıma bakarım ve teknik servise türkiyede teknik servis olmadıgına göre istediğin markayı alabilirsin bu arada ALLAH kimseyi arenanın eline düşürmesin hp disbritörü
  • Şık kaliteli ve bununla ters orantılı olarak uygun fiyatlı urun arıyorsan LG'e bakmadan alırsan pişmanlık yaşayabilirsin, sıcak fırsatlar kısmına göz at istersen
  • Bir kaç marka kullanmış birisi olarak LG icin şunu söyleyebilirim

ACER kadar uygun fiyatlı-SONY kadar şık sade - bir okarada da saglam bir cihaz

ama forumlarda sıkça adı gecen bir cihaz degil hani sadece bilenlerin kullandıgı bir ürün
  • toshiba kalitesiyle-acer fiyatıyla-sony ekranıyla-macbook şıklığıyla-dell kasasıyla gibi uzar gider ... bunun hepsinin bulunduğu bir marka yoktur daha...yani marka önemlidir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.