Şimdi Ara

notebook ta marka önemlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela bir acer la toshiba aynı özellikler herşey aynı toshiba daha pahalı neden ?

• Toshiba Kalitesi+Güveni

Biz dershaneye 3 acer aldık üçündede sorun çıktı ama aynı anda aldığımız toshiba 3yıldır hiç sorun çıkarmadı 1 ay önce monitor değişimi gerektiği için kullanmıyoruz ama 3 yıl sorunsuz çalıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarp100 -- 30 Aralık 2007; 17:43:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp100

Toshiba Kalitesi+Güveni

Biz dershaneye 3 acer aldık üçündede sorun çıktı ama aynı anda aldığımız toshiba 3yıldır hiç sorun çıkarmadı 1 ay önce monitor değişimi gerektiği için kullanmıyoruz ama 3 yıl sorunsuz çalıştı...
    ford la hyundai gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcftr

ford la hyundai gibi...

Alıntıları Göster
    bence çok önemli. marka olabilmek kolay değil. bunu elde etmiş firmalarında bi ayrıcalığı olması doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

bence çok önemli. marka olabilmek kolay değil. bunu elde etmiş firmalarında bi ayrıcalığı olması doğal.

Alıntıları Göster
    önemlidir
  • Tabii ki onemli ama artik marka ici modellerdede kalite farki degisebiliyor. Bu yuzden secim yapmadan almadan once arastirip karar vermek en mantiklisi. Sonucta Sony yada Toshiba olupta sorun cikarabilen yada kalitesiz olabildikleri noktalar mutlaka oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

Tabii ki onemli ama artik marka ici modellerdede kalite farki degisebiliyor. Bu yuzden secim yapmadan almadan once arastirip karar vermek en mantiklisi. Sonucta Sony yada Toshiba olupta sorun cikarabilen yada kalitesiz olabildikleri noktalar mutlaka oluyor.
    marka önemlidir. sırayla IBM-TOSHIBA-SONY- tek geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kostebek

marka önemlidir. sırayla IBM-TOSHIBA-SONY- tek geçerim.

Alıntıları Göster
    Malzeme kalitesi ve deneyim markayı ön plana çıkarır. Sonuçta işlemciler ya intel ya da AMD olur ama kullandığın ekran, klavye ve işçilik markayı diğerlerinden ayırır. Sony-Toshiba gibi markalar biraz pahalı ama daha kaliteliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarp100

Toshiba Kalitesi+Güveni

quote:

Orjinalden alıntı: sarp100

Toshiba Kalitesi+Güveni

teknik destek,kalite,eğer bir üst modele geçiceksen satarken avantaj olur,driver vs. sorunsuz şekilde indirebilir-yüklersin,laptopu alırsın kafana bişey takılır mutlaka aldıgın modelden forumda yada başka bir arkadaşda olur paylaşım yaparsınvs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

Orjinalden alıntı: sarp100

Toshiba Kalitesi+Güveni

teknik destek,kalite,eğer bir üst modele geçiceksen satarken avantaj olur,driver vs. sorunsuz şekilde indirebilir-yüklersin,laptopu alırsın kafana bişey takılır mutlaka aldıgın modelden forumda yada başka bir arkadaşda olur paylaşım yaparsınvs vs

Alıntıları Göster
    Marka her üründe önemlidir, cebindeki para hepsinden önemlidir

İyice araştırmalısın bu işlere önem veriyorsan ve bütçen kısıtlıysa, her marka ürün portföylerinde çeşitli kullanıcı gruplarına yönelik ürünler çıkartırlar aralarında pek fazla fark olmamasına rağmen fiyatlarında farklılıklar kullanılan bileşenlerden daha fazladır. Apple, IBM, Sony, Toshiba, Dell ve Asus bence kaliteli markalardır. 700 YTL lik bir dizüstü işini görecekken 3.000 YTL lik bir Sony almak bambaşka birşeydir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xenkebikec

İyice araştırmalısın bu işlere önem veriyorsan ve bütçen kısıtlıysa, her marka ürün portföylerinde çeşitli kullanıcı gruplarına yönelik ürünler çıkartırlar aralarında pek fazla fark olmamasına rağmen fiyatlarında farklılıklar kullanılan bileşenlerden daha fazladır. Apple, IBM, Sony, Toshiba, Dell ve Asus bence kaliteli markalardır. 700 YTL lik bir dizüstü işini görecekken 3.000 YTL lik bir Sony almak bambaşka birşeydir.

Alıntıları Göster
    arkadaşım sana katılıyorum mesala ben kendi açımdan söyleyim asus marka lap top aldım bu laptobu almamın en büyük nedeni dünyanın en iyi ekran kartı ve anakartı üreticisi olması senin saydığın laptop markalarının hepsi kaliteli
    quote:

Orjinalden alıntı: xenkebikec

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan0640

arkadaşım sana katılıyorum mesala ben kendi açımdan söyleyim asus marka lap top aldım bu laptobu almamın en büyük nedeni dünyanın en iyi ekran kartı ve anakartı üreticisi olması senin saydığın laptop markalarının hepsi kaliteli
    quote:

Orjinalden alıntı: xenkebikec

Alıntıları Göster
    Apple, IBM, Sony, Toshiba, Asus diye gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

bu lenovo neyin nesi ibm falan yazıyo

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben 3 senedir sadece notebook kullanıyorum. Bu 3 senede öğrendiğim bir şey varsa o da markanın önemi ile birlikte, satış sonrası desteğin çok daha büyük bir önemi olduğudur.
    Benden daha uzun süredir notebook kullanan arkadaşların da bu görüşüme katılacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmduncanidaho -- 31 Aralık 2007; 2:46:44 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Lenovo Ibm nin yeni adı.Yani bildiğin IBM

• quote:

Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

Lenovo Ibm nin yeni adı.Yani bildiğin IBM

Alıntıları Göster
    Marka önemlidir.Şöle düşün mercedeslede istediğin yere gidebiliyorsun şahinlede şahin yarı yolsa bırakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Marka önemlidir.Şöle düşün mercedeslede istediğin yere gidebiliyorsun şahinlede şahin yarı yolsa bırakabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

yalnız bir arıza çıkardığında şahin'in yedek parçasını hemen bulur ve düşük ücret ödersin,mercedes'in parçasını arar durur,bulunca da yüksek ücret ödersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

yalnız bir arıza çıkardığında şahin'in yedek parçasını hemen bulur ve düşük ücret ödersin,mercedes'in parçasını arar durur,bulunca da yüksek ücret ödersin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Ama kaliteli yolculuk sağlar

• Oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmduncanidaho

Ben 3 senedir sadece notebook kullanıyorum. Bu 3 senede öğrendiğim bir şey varsa o da markanın önemi ile birlikte, satış sonrası desteğin çok daha büyük bir önemi olduğudur.
    Benden daha uzun süredir notebook kullanan arkadaşların da bu görüşüme katılacağına inanıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gmduncanidaho

Katılıyorum çok doğru, marka kadar serviste çok önemli ayrıca HP ile yaşadıklarının tamamını okudum.

Ama malesef toshiba da benini hayal kırıklığına uğrattı hem markaya hemde servisine çok güveniyordum yaklaşık beş aydır uğraşıyorum halende iade alamamışım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.