Şimdi Ara

NOTEBOOK'ta PROGRAM KLONLAMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sorum şu ofisimizdeki notebookta kurulu bir mühendislik hesap programı var. program ile ilgili yaşadığımız bir sorundan dolayı sistemdeki bu programa ait herşeyi başka bir ortama kopyalayıp yada klonlayıp üreticisine yollamak istiyoruz. bir kaç backup programı ile (aradığımız şey sanırım bu değil) denedik ama olmadı. yani bu programlarla backup aldık, başka bir notebooka da aynı şekilde hem backup programını hemde aldığı yedeği yükledik ama hata verdi yani hiç açılmadı.

bir programı, registry kaydından masaüstü kısayoluna, programlar klasöründeki dosyalarından başlattaki dosyalarına kadar kopyalayıp başka bir sisteme aktararak çalıştırabilen KLONLAMA PROGRAMI YADA BACKUP PROGRAMI var mıdır? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.herkese tşkler.

• Bildiğim kadarıyla öyle br program yok. yani harddiskin imajını alan programlar var ancak aynı donanıma sahip (harddiskteki partition boyutu dahil) tıpa tıp aynı bir bilgisayar lazım bunun için. ram belki farketmeyebilir. Kullandığınız makine bir dizüstüyse aynısından bulabilirseniz böyle bir durum mükün olabilir diye düşünüyorum. Eğer masaüstüyse en azından işlemcisi ve harddiski bire bir aynı bir makinada deneyebilirsiniz. harddisk boyutu önemli. bunun için acronis true image server diye bir program var mesela. Çok çok önemliyse denemeye değer diye düşünüyorum.
  • aslında önceden (yani 5-6 sene önce) öğrenci iken böyle bir programı yine ihtiyacım olduğu için kullanmıştım, oradan biliyorum. ama nedense o kadar aramama rağmen bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.