Şimdi Ara

notebook tan bluetooth ile cebe ,oradan internete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell sim kartlı lg chocolate cep telefonuma bluetooth üzerinden bağlanıp oradan internete bağlanmak istiyorum.adsl in olmadığı yerlerde gprs ile internete bağlanmak istiyorum.notebook ile telefon arasındaki bağlantıyı sağlıyorum fakat gerisini beceremedim.işletim sistemi vista kullanıyorum.yeni bağlantı dediğimde çevirilecek numara falan soruyor. ,yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

• dostum buna ancak turkcelin sitesinden bakıp ayarlıyabilirsin. Birde şöyle birşey var çok hızlı değil ve çok ücret yiyor.
  • benim için ücret ve hız ikinci planda ,bu şekilde internete bağlanan yokmu?
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/bilgisayardaninternet

sanırım kablo ile bağlanmak gerekiyor. lglerin çogu da modem telefondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 25 Mart 2008; 17:06:48 >
  • İyi akşamlar.İnternete bluetooth ile nasıl bağlanırsınız bilemem ama kablo ile bağlanmayı anlatabilirim.

İnternete bağlanma olayını LG C3400 modeli için anlatıyorum ancak diğer modellerde de yaklaşık olarak aynı şekilde bağlanabilirsiniz.İnternete bağlanmak için "menü/servis/internet/profiller bölümünde (girdi ekle) yeni profil oluşturun ve oluşturduğunuz yeni profilde tüm alanları boş bırakıp "apn" kısmına internet yazın ve profil adını da internet olarak girin ve aktif yapın.aynı şekilde menü/indirilenler/indirprofiller kısmındaki dört profilden birinin adını internet yapıp tüm ayarları boş bırakıp "apn" kısmına internet yazın kaydedip aktif yapın" işlemlerini yapmanıza gerek kalmıyor.

Eğer telefonunuzda daha önce oluşturduğunuz [B]"yeni profil"[/B] seçili ise iptal etmeniz gerekecek.Bunun için [B]menü>servis>internet>profiller[/B] kısmından hattınız ne ise onu seçiniz.Mesela hattınız [B]Avea[/B] ise [B]Avea GPRS[/B] i aktif yapın.Daha sonra ise aşağıdaki anlattıklarımı sıra ile uygulayın.

Aşağıda anlatacaklarımı uygulayabilmeniz için bilgisayarınızda LG CONTENTS BANK Programı yüklü olmalıdır.

LG ile internete bağlanma.

1-LG Internet Cube programını çalıştırın ve üst sıradaki NEW butonuna tıklayın.

2-Connection Name kısmına istediğin herhangi bir isim yazınız ve Next'i tıklayın.(Örnek şekil:ilk)

3-Daha sonra GPRS kısmını seçerek tekrar Next'i tıklayın.

4-APN kısmına internet Username ve Password kısmına ise istediğinizi yazıp tekrar Next'i tıklayın..(Örnek şekil Username:abc Password:12345678)

5-Successful Complete! yazısı görünüce Finish tuşuna basıp işlemi sonlandırın.

6-Daha sonra oluşturduğunuz bağlantıyı seçerek üst sıradaki Connect tuşuna basınız.

7-Daha sonra bağlanmasını bekleyerek Successful Connection yazısının çıkmasını bekleyin.Ayrıca ekranın sağ alt tarafta saatin yanında bağlandığınıza dair "connected" 40 kbps gibi bir yazı çıkacak.Bu arada telefonun ekranında IP ADRESS:217.123.34.456 gibi bir yazı belirecek.Şimdi artık rahatlıkla internete bağlanabilirsiniz.Keyfini çıkarın.

Düzeltme : Harf Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 16 Haziran 2008; 21:17:42 >

• cok isime yaradi tesekkur ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.