Şimdi Ara

Notebook Tavsiye (CS Go/Valo, Torrent, Film, Şarj ve Ekran Sorunsuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese, sıkça sorulmuştur daha önce ama ben de benzer bir tavsiyeye ihtiyaç duydum. Çoğunlukla film izleyip torrent kullanacağım, cs go/valo/gta oynayacağım çok gelişmiş ekran kartı olmasa da olur (xbox'ım olduğu için bu oyunları sorunsuz çalışması yeterli), ekranı ve şarjı kaliteli bir laptop arayışım var. Örneğin ACER A315-59/ i5-1235U/ 8GB Ram/ 512SSD/ 2GB MX550/ 15.6" FHD/ Windows 11/ Laptop Silver NX.K6WEY.001 gibi bir bilgisayar yeterli olur mu?

Bütçe olarak 16'yı aşmamak istiyorum.

• 3050 ve i5-1240P işlemcili. Her türlü işini görür

amazon
    Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050 Harici 4GB Ekran Kartı, Free DOS, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NK5MW7
  • The Outsider kullanıcısına yanıt

14.299 TL'ye aldım hocam. Fiyat performans canavarı gibi duruyor. Amazon da 30 lira indirim yapıyor 100 lira üzeri alışveri ve 6 ay vade farksız taksit imkanıyla vurgun yapıldı :)

• eleonoralobianco E kullanıcısına yanıt

kurmayı başaramazsanız. laptop un yorumlarından mehmet d. yi okuyun..

windriver bölümü hariç diğer bölümleri silin. yeni deyip yeni bölme işi yapın

sağlamlisans tan win11 pro aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 9 Aralık 2022; 14:16:58 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

Kurdum ama touchpadi çalıştıramadım bir türlü driverını kursam da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleonoralobianco E kullanıcısına yanıt

F10 a bastınız mı?

önce direk basıp deneyin olmazsa FN+F10 a basın deneyin..

ilk kurarken bana da oldu.. f10 a basmışsanız kapanmıştır touchpad..

f tuş ayarları bios da medya tuşlarına ayarlı varsayılan.. öncelikli F olarak kullanacaksanız bios dan değiştirin

sürücüleri Windriver daki kendi uygulamasından sıra ile kurdunuz değil mi?.. herşeyden önce 1. sıradaki IO kurulmalı..bazı chipset aksaklıklarını gidermek için.. kendi sitesinde touchpad den önce io kurulmalı diye uyarı var

sorun f10 değilse touchpad i kaldırın..io kurun..yeniden başlatıp winupdate i çalıştırın olmadı touchpad i kurun

touchpad ve parmak izi okuyucu %90 elantech tir.. manuel kurdu iseniz synaptech hatalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 10 Aralık 2022; 18:14:37 >
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

düzeldi dediğiniz gibi yapınca. bu arada 14.2 k'ya almıştım bugün 18.2'ye yükselmiş 2 günde, çok enteresan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.