Merkezi uydu alıcısında Digiturk Sinyal Sorunu
Merhaba, merkezi sistemle uydu yayını gelen bir binada oturuyorum. Digiturk bağlattım. Özellikle maçlarda zaman zaman sinyal hatası alıyorum ya da yayın donuyor. Digiturk ile konuştuğumda bunun merkezi sistemlerde olduğu, çanağın aldığı frekansta/dağıtımında kablolarda vs sorun olabildiği ve uyducu çağırmamı söylediler. Beinsports kanalları başka frekansta oluyormuş, o frekansın çıkışıyla ilgili bir problem olmalı dediler. Daha önce böyle bir problem yaşayan var mıdır, uyducuya derdimi anlatsam anlar ve çözer mi, nasıl bir çözüm bulunabilir desteklerinizi bekliyorum.
Merhaba herkese, sıkça sorulmuştur daha önce ama ben de benzer bir tavsiyeye ihtiyaç duydum. Çoğunlukla film izleyip torrent kullanacağım, cs go/valo/gta oynayacağım çok gelişmiş ekran kartı olmasa da olur (xbox'ım olduğu için bu oyunları sorunsuz çalışması yeterli), ekranı ve şarjı kaliteli bir laptop arayışım var. Örneğin ACER A315-59/ i5-1235U/ 8GB Ram/ 512SSD/ 2GB MX550/ 15.6" FHD/ Windows 11/ Laptop Silver NX.K6WEY.001 gibi bir bilgisayar yeterli olur mu?
Bütçe olarak 16'yı aşmamak istiyorum.
Gom-KM Playerlarda Video Sorunu
|
Gom-KM Playerlarda Video Sorunu
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 546 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü