Şimdi Ara

Notebook Tavsiye&Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Bir Haftadır Notebook Araştırıyorum ve Kafama Göre Bir Notebook Bulamadım Aslında HP Pavilion DV7-3000 dv7-3020et (VT349EA) notebook güzel fakat benim isteğimi karşılarmı diye tedirgin oluyorum. webtasarımı autocad ve birçok tasarım programı kullanıyorum bunlarla alakalı kasma yada düşük performans vermesini istemiyorum. oyun olayına gelince normal bir masaüstü bilgisayar gibi bir performans sağlaya bilicek bir bilgisayar arıyorum. marka farketmez 2000 tl ye kadar ödeme yapabilirim. touch ekranlı notebook lar var ekran dönebiliyor ve dokunarak çizim yapılabiliyor bu notebook lar hakkında ne düşünürsünüz benim ihtiyacımı touch notebooklar karşılayabilrimi ?

ilginiz için şimdiden teşekkürler

• Sadece HP olarak ne tawsiye edersin ? i5 işlemcili bi notebook almiştik parmak izi okuyucu filan kardeşim memnun fakat benim isteyim i7 işlemci olarak 3020et nasil fiyat ve özellik olarak bunun üzerine yorum yapabilirmisn ?
  • Sana fiyat/performans ürünlerini yazdım.

Dediğin bilgisayar çok pahalı. Onun yerine bunu öneririm o kadar paran varsa,http://www.buroteknik.com/en-ucuz-bilgisayarlar-acer-as5745g-7744g50mnks-intel-core-i7-740qm-2.93ghz-4gb-500gb-15.6--ati-hd5850-2gb-harici-windows-7-notebook-fiyati_53738.html
  • acer 4820tg-5820tg modellerinede gözatmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi1179

acer 4820tg-5820tg modellerinede gözatmanızı öneririm.

Buda bir alternatif. Bunların içinden seç bence.
  • Daha önceden 15.6 inç kullanmama rağmen 14 inçlik modeli aldım ve zorluk çekmedim.Bence 4820 tg yi düşünebilirsin.Hem çok hoş bir görünümü var performansı zaten ortada.
  • Arkadaşlar merhaba, çok güzel bilgisayar önerileri var (: bende apple macbook pro alacaktım vazgeçtim normal bir dizüstü pc alacağım.
    @ taslehoff yeni bir başlık açmak istemedim arkadaşım, bende önerilerden yararlanıyorum
    ...

Arkadaşlar i7 işlemcili bir dizüstü istiyorum fakat bu sefer işlemcisi hızı yüksek olan bir model önerebilirmisiniz ?
  • biri yardım etsin ya arkadaslar gittim dv6 serileri filan eski kasayi kalmamış üretilmiyormus yeni titanyum filan hikayesi cikarmişlar igrenc duruyo lenovaya baktim numpad i yok sagdaki 1 2 3 4 5 gibi tuslari yok onlarında olmasi gerekiyor lenova gibi ozellikleri olupta gorunusu dikkat ceken yani gorunus acisindanda goze hitap eden bir notebook tavsiye edebilicek varmi cok kararsizim bi notebook alamiyorum ya :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.