Şimdi Ara

Notebook Tavsiyesi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 - 2500 ytl arası bir notebook almayı düşünüyorum. İnternette biraz bakındım ama nelere dikkat etmem gerektiğine tam karar veremedim. Notebook'da aradığım özellikler şunlar:

1- Genel olarak LCD TV'ye bağlayıp film,dizi vs seyretmek, nete girmek, office için kullanılacak. Ancak bu fiyat aralığında oyun da oynanabilen bir bilgisayar varsa tabiki tercih ederim
    2- Mümkün olduğu kadar fazla USB girişi
    3- Vista'yı XP'ye çevirme işine pek girişmek istemiyorum o nedenle vista ile iyi performans veren bir bilgisayar arıyorum
    4- Sessiz ve az ısınan bir model varsa tercih eilir. Pil ömrü ve ağırlık çok önemli faktörler değil.

Bu özelliklere sahip bir bilgisayar biliyorsanız yada bu özellikleri yakalamak için bilgisayarda olmazsa olmaz özellikler nelerdir söyleyebilirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solphemacho -- 31 Mayıs 2008; 17:48:57 >

• düşünürsen bende TR garantili faturalı asus g1s notebook var jelatini dahi duruyor 3 ay kullanıldı kutusu ve tüm aksesuarları çantası hepsi var peşin:1850 ytl taksitle isterseniz gg ye ilan veririm ordan taksit yaparız ama fiyat 2100 ü bulur...
    özellikleri:
    T7500 2.2 GHZ işlemci
    2 GB RAM
    160GB HDD
    Nvidia 8600M GT GDDR3 1 GB TB ekran kartı
    ASUS G1S - OYUN SERİSİ
    1440x900 WXGA+ ekran
    ÖZEL ÇANTA VE OYUN MOUSE'U
    LCD TV YE HD BAĞLAMAK İÇİN HDMI ÇIKIŞI
    8 CELL PİL İLE UZUN PİL ÖMRÜ
    DAHASI İÇİN ASUS UN SİTESİNDEN BAKABİLİRSİN
    PM LE GÖRÜŞELİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 1 Haziran 2008; 1:33:47 >
  • bu laptobun isteklerini karşılayacağını tahmin ediyorum....

http://www.mavibilgisayar.com/ud/8341

not:laptopta olmazsa olmazlar kişiden kişiye değişir....bir laptopta benim olmazsa olmazlarım ekran 15.4'den küçük olmucak,vista kullanıcak isen ram muhakkak en az 2gb olucak ve işlemci 2.00 dan aşağıya düşmicek....
  • quote:

Orjinalden alıntı: orki80

bu laptobun isteklerini karşılayacağını tahmin ediyorum....

http://www.mavibilgisayar.com/ud/8341

not:laptopta olmazsa olmazlar kişiden kişiye değişir....bir laptopta benim olmazsa olmazlarım ekran 15.4'den küçük olmucak,vista kullanıcak isen ram muhakkak en az 2gb olucak ve işlemci 2.00 dan aşağıya düşmicek....

Güzel Notebook fakat HDMI yok...arkadaş LCD ye HD bağlamak istiyormuş, DVI dende bağlanır deme çünkü HDMI den hem sesi hem görüntüyü aktarmak varken niye uğraşsınki

• Madem okadar bütçen var bunu al digital ve anolog tv kartı ve full hd olması en önemli özellikleri arasında

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=TOSHG30126
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    laptop önerisi
    6 ay önce açıldı
    Notebook tavsiyesi lazım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.