Şimdi Ara

Notebook tavsiyesi acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar. Anlayan arkadaşlardan bi notebook tavsiyesi isteyecektim. Bütçem 1000-1500 lira. Zaten bir laptop um var lenovo y50-70 kullanicisiyim gaming laptop sayilabilecek özellikte ama tabi ki ağır kaçıyor taşımak ordan oraya götürmek biraz sıkıntı memlekete giderken ya da evde odadan odaya taşıyorum onun dışında ağırlığından be boyutundan ötürü her yere götürmuyorum sıkıntı yaratıyor. Benim istedigim notebook ekranı 15" den küçük olsun kesinlikle hafif ve sessiz çalışsın performansli olmasina gerek yok istediğim yatakta rahatlikla film dizi izleyebileyim ya da ne bilim kitap gibi çantama atıp kutuphaneye götürebileyim kullanimi kolay olsun istiyorum ve kesinlikle U işlemci olmasini ıstiyorum oyun oynama derdim yok zaten simdiki pc ile oynuyorum oyunlari ben bu pc ile sadece film dizi izleyip araştırmalarimi bu pc ile her yerde rahatça yapabilmek ıstiyorum açıkçası. Aslinda istedigim notebook ozellikleri apple da var ama onlar malum cok pahalı kaçıyor benim bütçem max 1500 lira. Tavsiye verecek arkadaslara simdiden cok teşekkür ederim. Iyi forumlar

Kolaylık olması için istediğim özellikleri de ekleyim şuraya:

1-1080p filmler izleyebileyim ekranı da 11'' kadar küçük olmasın
    2-128 gb ssd olursa iyi olur
    3-U işlemci olması ve sessiz çalışması önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calıskan2144 -- 1 Şubat 2017; 10:13:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolar kurundaki artis sebebiyle o fiyat araliginda u serisi islemci bulmaniz biraz zor. SSD ihtimali ise cok dusuk.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Ssd zaruri değil olmasa da olur

• calıskan2144 C kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat araliginda alacaginiz notebook dahili ekran karti ile calisacak, haliyle harici bir ekran karti olmayacak.
    Agirlik olarak da 3kg civarinda olacaktir. Yani mevcut notebookunuzu kullanmaniz daha uygun gibi gorunuyor.
    http://m.n11.com/asus-x541sa-xx038d-n3060-160ghz-4gb-500gb-156-fdos-P157651390 şu pc nasıl intel caleron işlemci günlük kullanim için yeterli olur mu freedos olmasi önemli değil ben yüklerim win

Ben Celeron islemcili bilgisayarlara ancak web surfing icin uygun diye dusunuyorum ama kullanmadigim icin kesin konusmamak gerekiyor.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-N3060-vs-Intel-Core-i3-5005U

http://cpuboss.com/cpus/Intel-N3060-vs-Intel-Core-i3-4005U
    U işlemci şart oldu ya caleron da takilip takilip durursa bir anlami yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi acil
    2 hafta önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Youtube da bu islemciyi kullanan bilgisayar incelemeleri vardir muhtemelen. Fikir vermesi acisindan onlara bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 1 Şubat 2017; 14:39:25 >
    Bi bakim ben teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.