Şimdi Ara

Notebook Tavsiyesi Tecrübeliler Buraya :):)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü bilgisayar alıcam üst limit 1750 ye kadar. İnternetten ve çevremden en iyisi asus ve toshiba diye duyuyorum. Sizlerinde tecrübelerinize ihtiyacım var. İleride bana problem çıkarmayacak iyi bir dizüstü için kesenin ağzını açtık ama pişman olmayacağım bi laptop bulurum inşAllah. Teşekkürler..

• saolasın vercenik tavsıyen için aslında bnm için özelliklerden zıyade bana problem yasatmayacak servis servis gezmeyecek :) birşey lazm ama msi ve hp leri ayrıntılı rastırıcam bu arada baska marka öneren yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanertalas

saolasın vercenik tavsıyen için aslında bnm için özelliklerden zıyade bana problem yasatmayacak servis servis gezmeyecek :) birşey lazm ama msi ve hp leri ayrıntılı rastırıcam bu arada baska marka öneren yokmu?

asus sx141r ye bak derim kardeşim güzel ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanertalas

saolasın vercenik tavsıyen için aslında bnm için özelliklerden zıyade bana problem yasatmayacak servis servis gezmeyecek :) birşey lazm ama msi ve hp leri ayrıntılı rastırıcam bu arada baska marka öneren yokmu?

vercenik'in söylediği hp an34ea modelini tavsiye ederim.hp hem köklü bi markadır da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Notebook tavsiyesi lazım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.