Arkadaşlar merhaba, son bilgisayarımı 2011'de aldığımdan dolayı uzun süredir bu piyasadan oldukça uzağım ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Beklentilerimi yazayım öncelikle, 1- Oyun olarak Football Manager serisi dışında bir şey oynamıyorum pcde. Playstation var zaten. 4-5 sene FM açsın yeter açıkçası. Mühendislik falan programları kullanmam. MX250'lik kartlar yeter mi bilemiyorum. GTX1050'ler mi lazım acaba 2- 15.6" bilgisayar kullanıyorum şu an boyut olarak ve memnunum açıkçası. 17" büyük olur gibi. 3- Tasarımı şık ve sade bir şey arıyorum. Klinikte de kullanmayı düşünüyorum. Hastalara karşı renkli tasarımlı ışıklı oyun bilgisayarı falan hoş durmaz. 4- 4-5 sene idare etmesini istediğimden dolayı i7 düşünüyorum işlemci olarak. SSD kapasitesi de yüksek olursa iyi olur tabi. 5- Arada photoshop programıyla uğraşıyorum ama profesyonel anlamda değil. 6- Bütçem ise max 8 diyeyim ama az çok değişebilir tabi. 7- Asus ve Dell düşünmüştüm ama bilemiyorum tabi ki son piyasayı. Lenovo'dan sorun yaşayan arkadaşlarım çok o yüzden korkuyorum ondan. Monster Huma düşündüm ama bir bilgisayarcı o paraya monster değmez dedi.
Beklentilerimi az çok anlatabilmişimdir umarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler