Herkese selam,
Dubleks bir evde yaşıyorum. Modem alt kattaki salonda duruyor. Üst katta ufak bir eğlence odası yaptım. Playstation 4'üm var ve bu odaya koydum. Wi-fi ile bağlantıda uzaktan az çeker endişesiyle üst kat için TP-Link RE200 aldım. Extender'ın konumu gayet iyi. Playstation 4'te internete bu extender üzerinden bağlanıyorum. Yaptığım testlerde 30-40 Mbps hız gösteriyor. Normalde fiber internetim var ve 50 Mbps hıza sahibim. Yalnız şöyle bir problemim var. Online oyun oynarken özellikle de NBA 2K serisinde internet bağlantıı hızım 30-40 Mbps göstermesine rağmen oyundan bir süre sonra "connection error" vererek oyundan atıyor. Diğer oyunlarda bu tarz atmalar yaşamıyorum ara ara donmalar vs oluyor ancak idare edilebilecek düzeyde. 2K'da ise direkt oyundan atıyor ve oyunu oynanamaz hale getiriyor. Extender'a değil de direkt aşağıdaki modeme bağlandığımda ise 3-4 Mbps hız göstermesine rağmen oyundan atmıyor ancak hızdan dolayı takılmalar yaşıyorum. Bunun için nasıl bir çözüm önerirsiniz ? Extender'da kablo girişi var. Extender'a wi-fi ile değil de kablo ile de bağlanmayı denedim ancak sorun aynı.
Teşekkürler
Herkese selam,
Dubleks bir evde yaşıyorum. Modem alt kattaki salonda duruyor. Üst katta ufak bir eğlence odası yaptım. Playstation 4'üm var ve bu odaya koydum. Wi-fi ile bağlantıda uzaktan az çeker endişesiyle üst kat için TP-Link RE200 aldım. Extender'ın konumu gayet iyi. Playstation 4'te internete bu extender üzerinden bağlanıyorum. Yaptığım testlerde 30-40 Mbps hız gösteriyor. Normalde fiber internetim var ve 50 Mbps hıza sahibim. Yalnız şöyle bir problemim var. Online oyun oynarken özellikle de NBA 2K serisinde internet bağlantıı hızım 30-40 Mbps göstermesine rağmen oyundan bir süre sonra "connection error" vererek oyundan atıyor. Diğer oyunlarda bu tarz atmalar yaşamıyorum ara ara donmalar vs oluyor ancak idare edilebilecek düzeyde. 2K'da ise direkt oyundan atıyor ve oyunu oynanamaz hale getiriyor. Extender'a değil de direkt aşağıdaki modeme bağlandığımda ise 3-4 Mbps hız göstermesine rağmen oyundan atmıyor ancak hızdan dolayı takılmalar yaşıyorum. Bunun için nasıl bir çözüm önerirsiniz ? Extender'da kablo girişi var. Extender'a wi-fi ile değil de kablo ile de bağlanmayı denedim ancak sorun aynı.
Teşekkürler
TP-Link RE200 extender
Merhaba,
2 katlı evde oturuyorum. Modem alt katta ve salonda. Üst kata TP-Link RE200 model extender vasıtasıyla internet veriyorum. Yukardaki tvye tivibunun iptv'si ve playstation bağlı. Iptv'ye extenderdan çıkan ethernet kablosuyla bağlıyorum. İlk başlarda odadan gayet iyi çekerken son zamanlarda internete bağlanma problemi yaşıyorum. App vasıtasıyla baktığımda da extenderın lokasyonu iyi değil diyordu. V
Ben de modemi daha iyi görebileceği bir yere koydum. Burada çekmesinde herhangi bir problem yok. Ethernet kablom kısa olduğu için buradan Tivibu'yu kontrol edemiyorum. Playstationdan bağlanınca ayarları test edince 40 mbps hız alıyorum. Soruma gelecek olursak playstation extender'a wifi üzerinden bağlı. Fifa, Call of Duty oyunlarında ufak tefek problem yaşarken 2K20'de oynarken bi süre sonra oyundan bağlantı problemi sebebiyle atıyor. Aşağıdaki ana modeme bağlandığım zaman ise iyi göremediği için hızı düşük ve aşırı takılıyor. Bu bağlantı probleminin sebebi server kaynaklı mıdır yoksa extender mı ? çözüm öneriniz var mı ?
Teşekkürler,
FM20 hatası
|
|
|
Asus X571GD-AL143T tavsiye bekliyorum
|
Teknik destek
|
Grafik paketleri hakkında soru
|
windows 10 driver power state failure hatası
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 329
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 13.072 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun