bu konuda bilgisi olan arkadasların yardımını bekliyorum,
notebook tv kartları çok güzeldir.bunlardan ben bir tane görmüştüm.onları sevmeliyiz korumalıyız.notebook tv kartları tv seyretmeye yarar.değişik renkleri var.amcamgilde gri renkte olanı vardı bunların.hepimiz bazen televizyon seyrederiz notebook da neden seyretmeyelim.
şimdi bu berbat iğrenç ötesi espiriyi neden yaptığımı söyleyeyim de yanlış anlama olmasın. acaba bize bu tv kartları hakkında neyi merak ettiğinizi sorsaydınız alacağınız yanıt daha açık ve net olmaz mıyıdı? "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" şeklinde bir soru tarzı ile hayal gücümüzün sınırlarını zorlayarak buraya belki sizin hiç işinize yaramayacak şeyler yazmak yerine merak ettiğiniz konular hakkında bilgi vermemiz sizin daha net sorular sormanıza bağlı.
haklısınız kusura bakmayın, sistem gereksinimi ve kullanısı hakkında bilgi sitiyorum, bunların digital olanı varmı yoksa anten aracılıgıylamı calısıyo..
quote:
Orjinalden alıntı: bayesss
haklısınız kusura bakmayın, sistem gereksinimi ve kullanısı hakkında bilgi sitiyorum, bunların digital olanı varmı yoksa anten aracılıgıylamı calısıyo..
notebook tv kartları günümüz şartlarında "ortalama" olarak kabul edilecek bir sistemde rahatlıkla kullanılabilir.kullanışlılık ve fonksiyon açısından usb tv kartları çok daha makul gibi görünüyor.cardbus yuvasına takılan kartlar hem ısı problemi oluşturuyor hem de büyük bir çıkıntı yüzünden estetik açıdan kötü görünüyorlar.
kword markasının ürettiği, analog, digital ve karasal yayınları alabilen hybrid bir kart dışında malesef ki üçünü de aynı anda yapabilen başka bir kart yok.bu model dışında diğer kartlar analog ve digital olmak üzere ikiye ayrılıyor.amacınıza uygun olan yayın standardını belirledikten sonra kartın diğer özelliklerini beklentilerinize göre değerlendirerek seçim yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme