Şimdi Ara

notebook u pc'ye bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski bir notebookum var üzerinde cd-rom ve ethernet yok. win95 yüklü. bu laptopu pc'me nasıl bağlayabilirim. bir arkadaş çift tarafı erkek lpt kaplosu ile yapabilirsin demişti. kablodan aldım bir tarafını notebook a bir tarafını pc'ye bağladım ama birbirlerine nasıl göstereceğim. notebooku pc ye nasıl tanıtırım ki dosya aktarımı yapayım. ayrıca notebook ta kızılötesi var. aygıt yöneticisinde kızılötesinin düzgün çalıştığı yazılı ama pc ye kzılötesi alıcı taktığım halde yinede görmüyor. ayrıca bir software yüklememim gerekiyor acaba. konu hakkında bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum. şimdiden herkese teşekkürler.

• "DIGITUS USB TO USB DATALINK CABLE" Ben ethernet olmayan ortamlarda bunu kullanıyorum.Usb üzerinden bağlantı kuruyor,içinde software disketi mevcut bununla veri alışverişi yapılabiliyor.
  • ayrıca usb den calısan ethernet lerde var bi tane usb ethernet alırsan klasik yontemle baglamıs olursun
  • maksadın sadece bilgi aktarmaksa serial portu kullanabilirsin.ama ethernet almanı öneririm usb
  • ah ahh bide usb olsa laptopta dediğiniz yapacağımda
    neyse sorunu hallettim. doğrudan kablo bağlantısı ile. seri bağlantı çok yavaş (com portlar) o yüzden paralel porttan (lpt1) bağlantı yaptım. gerçi buda yavaş ama olsun idare ediyor işte. yinede ilginize teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.