Şimdi Ara

notebook'um çalındı yardım!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebook'umu çaldırdım .duyduğuma göre internete girildiği taktirde bulunma ihtimali varmış ...doğruluk derecesi nedir.....allah aşkına yardım edin... acele cevap bekliyorum.....

• şöyleki biraz zor ama bir bilgisayarla internete girildiği zaman IP ile birlikte bilgisayaraın kodu da beraber gönderilir...ancak o kadar
    ISP varki hangisine haber verecen, savcılık duuyurusunu yaptın diyelim nasıl olacak tüm ISP lere haber verip bu kodla giriş yapan falan mı der o zaman belki...bence biraz bulmak zor...ancak teknik servise haber ver birgün yolu oraya düşerse el koyarlar....
  • arkadaşlar notebook'umu çaldırdım .duyduğuma göre internete girildiği taktirde bulunma ihtimali varmış ...doğruluk derecesi nedir.....allah aşkına yardım edin... acele cevap bekliyorum.....
  • Üzülerek söylüyorum ki , bu şekilde laptop çaldırıp bulan görmedim daha....
  • geçmiş olsun gitti artık çook zor bulunması
  • Geçmiş olsun , inşallah bulunur.
  • Biraz zor arkadasim gecmis olsun, ama umit kesilmez isin besini birakma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 'üm bozuldu yardım edin :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun ama bu şekilde bulunma ihtimali zor,
    En azından senin dediğin gibi bulunacak olsa bile çalan kişi zaten belli bir süre nete girmez yakalanırım korkusuyla.
    Bir arkadaşın da başına gelmişti senin gibi medet umdu ama malesef bulunamadı.
    Kolay gelsin
  • bulunması cok zor o kac el degistirmistir zaten :=)
  • Geçmiş olsun.. Sen yine faturası ile polise başvur ama bulunması epey zor... Duyduğuma göre çalıntı Laptopları tahtakalede 300-400$ a satıyorlarmış. Alıcı gibi git bi dolaş. Şansın varsa hem laptopunu bulur hemde hırsızları polise yakalatırsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.