Şimdi Ara

Notebook'uma Göre Soğutucu Tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar notebookum bu soğutucu fan almayı düşünüyorum fakat pc nin kendi hava çıkış yeri sol tarafında soğutucu fan öneriniz var mı ?
    Bütçem 20-120 TL arası şimdiden teşekkürler.

• Açıp macun değiştirmek en sağlıklı çözüm. 97derece gören cihazımın içini açtım gördüklerime inanamadım her hafta supurge ile çıkışları çeken biri olmama rağmen serçe parmağım kalınlığında toz birikintisi gördüm. Ayrıca soğutucuyu çıkardığımda macunun kenarlara aktığını ve çekirdeğin tam olarak temas etmediğini fark ettim. Yazın yükte soğutucusuz 97 soğutuculu 75 derece görüyordum. Tabi bu kadar fark olmasının nedeni el yapımı soğutucum. Macun değiştirdikten ve temizledikten sonra soğutuculu 1 saat yük testi sonucunda maks 55 derece soğutucusuz 65 gördüm. Macun değiştirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam notebookun alt tarafının resmini atarsanız daha iyi tavsiyede bulunabiliriz . Bende Np300e5a var . Thermaltake Massive 23LX kullanıyorum memnunum . Sol dediğiniz için Thermaltake Notepad U2 öneriyorum fanın yerini değiştirebiliyorsunuz . Ama resim olursa daha iyi olur .
  • Fan için para vericeğine termal macunu değiştirip temiizletsen çok daha verimli olur
  • lordanil kullanıcısına yanıt
    bende soğutucu tavsiye etmem. ama ille alacam derseniz zalmanın modellerine bakın derim.
  • notebookun arkası böyle  Notebook'uma Göre Soğutucu Tavsiyeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordanil -- 30 Ocak 2015; 16:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordanil

notebookun arkası böyle  Notebook'uma Göre Soğutucu Tavsiyeniz

Oyun performansı nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firiki

quote:

Orijinalden alıntı: lordanil

notebookun arkası böyle  Notebook'uma Göre Soğutucu Tavsiyeniz

Oyun performansı nasıl ?

1 ay öncesine kadar hiç bir sıkıntısı olmuyordu Assasins Creed 4 veya Need for Speed Most Wanted 2 oynarken herhangi bir kasma durumuda yoktu şimdi ise o oyunları açtığımda 10 dk sonra pc kendini kapatıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.