Şimdi Ara

Notebook un Klavyesinin Kablosu Koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Notebook un Anakartına Bakmak İsterken Yanlışlıkla Galiba Klavyennin Kablosunu Kopardım gibi Bir Hal Var. İki Tane Plastik Şeyler Birbirine Bağlı Mavi mi Yeşil Birşeye Bağlı Fakat Ya Ben Takamıyom Yada Klavyenin Kablo Ucu Koptu Heralde Bunu Nasıl Yapabilirm En Yakın Zamanda Resimde Koyacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: vedatersin

Arkadaşlar Notebook un Anakartına Bakmak İsterken Yanlışlıkla Galiba Klavyennin Kablosunu Kopardım gibi Bir Hal Var. İki Tane Plastik Şeyler Birbirine Bağlı Mavi mi Yeşil Birşeye Bağlı Fakat Ya Ben Takamıyom Yada Klavyenin Kablo Ucu Koptu Heralde Bunu Nasıl Yapabilirm En Yakın Zamanda Resimde Koyacağım

garantisi varmı cihazın birde anakartına neden bakmak istediniz amacınız neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Arkadaşlar Notebook un Anakartına Bakmak İsterken Yanlışlıkla Galiba Klavyennin Kablosunu Kopardım gibi Bir Hal Var. İki Tane Plastik Şeyler Birbirine Bağlı Mavi mi Yeşil Birşeye Bağlı Fakat Ya Ben Takamıyom Yada Klavyenin Kablo Ucu Koptu Heralde Bunu Nasıl Yapabilirm En Yakın Zamanda Resimde Koyacağım

Düzgün bir şekilde filmin tırnağını açtıysanız tekrar takılır. Eğer filmin ucunu ve tırnağı kırdıysanız geçmiş olsun..
  • Gatantisi Yok Filmin Ucu Derken Sanki Üstünde Siyah Birşey Vardı Sanki O Mu Filmin Ucu Oluyor Biraz Sonra Fotoğraf Çekip Eklicem.Anakarta Bakmamın Sebebi DC Soket Biraz Oynuyordu Onu Yaptım Fakat Klavye Gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Düzgün bir şekilde filmin tırnağını açtıysanız tekrar takılır. Eğer filmin ucunu ve tırnağı kırdıysanız geçmiş olsun..

abi fotoğraf çektim ama biraz bulanık

Daha Yeni Klavyeyi Bağladım Tuttum Öyle Esc Ye Basınca Dıt Sesi Veriyordu. Bi Baktım Verdi Ama Sonra Bi Daha Yaptıramadım

• Hiç bir şey anlaşılmıyor. kılavye taktığında çalışmıyorsa servise gönder diyebilirim

Edit : Beyazın üzerindeki ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 22 Ekim 2012; 23:25:38 >
  • flex kablosu yerinden çıkmış gibi duruyor

örnek veriyorum ;

resimdekine benzer senin kablonun gireceği büyüklükte soket vardır.

siyah tırnak açıkken/havadayken iyice sok kabloyu.sonra tırnağı bastır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator -- 23 Ekim 2012; 0:42:56 >
  • Tırnağı AKaldırarak Mı Takılıyor Hemen Denicem Beyaz Tarafında Tornavida Var Kablo Düzgün Durmuyordu Onu Koydum Üzerine Olmazsa Klavye Girişini De Bir Fotoğrafını Çekerim
  • Bence servise ver hocam sıkıntı çıkmasın.
  • Bebce hem kablonun hem de takilacak yerin fotografoni makro ile cek ve yolla. sanirim sadece yerinden cikarmissin. Tam gorulebilirse net bir cevap alabilirsin. ayrica o kablolari koparmak o kadar da kolau degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıdakine ek olarak soket şu şekilde de olabilir ;

bunda da siyah kısmı iki taraftaki tırnaktan da biraz öne çekip boşa çıkarıyorsun(eğer çekilmemişse ki muhtemelen senin klavye çıkınca bu da boşa çıkmıştır.)
    kabloyu sokuyorsun
    tekrar iki taraftan ittirip kabloyu sıkıştırıyorsun

kolay gelsin...
  • ya baktım videolara heralde bende o tırnak kırıldı galiba öyle bir tırnak yok
    colinIGyoutube
    How to disassemble your Samsung R60 plus
    http://www.youtube.com/watch?v=PfwpGnrxlYg

bu video yu izledim orda siyah tırnak var ama bende öyle bir tırnak yok bi ara o tırnaksız tarafa takmaya çalıştım sonra esc ye basılı tutunca dıt sesi
    geldi servise götüremem adanada bi şey için çok para alıyorlar zaten o kadar para verecek bi pc değil ama projelerim var içinde
    tırnak kırılmışsa ben onu nasıl çalitırabilirim bi yardımcı olabilirmisiniz bu arada hepinize teşekkür ederim
    iyi bayramlar

• selamlar.

klavye çıkıkken, bilgisayarın bir resmini koyabilir misin ,özellikle klavyenin altındaki yerin
  • hepinize çok teşekkürler giriş tarafında tırnak kopmuş o yüzden çalışmıyormuş ve klavyeyi taktığımda tutmuyordu
    bant ve kalın bir kağıt sayesinde hallettim şuan bi kaç sorun daha var pcde bu arada servise götür demeyin bana :DDD
    bu bilgisayarı servise götüreceğime yeni bir notebook alırım ekran yandı ve ekranın menteşesi kırıldı gitti şuan sadece klavye
    tarafı var bunun neresini servise götüreyim :DD Bu Arada Silme Ve Sağ , Sol Tuşları Çalışmıyor Onu Nasıl Çözebilirim Kablodan Mıdır Acaba Önceden Çalışıyordu neyse tekrardan herkese teşekkürler yeni bir konu mu açsam bilmiyorum ama şimdiki
    sorunum ise (pc nin içini açmamın asıl sebebi)
    Ben Vga Kablosu İle Bir Ekrana Bağlıyarak Kullanıyorum Kaç Aydır Ama Son 1 Ay Dır Bu Windows Başlatılıyor Bios Ekranı Veya Windows'u Normal Olarak
    Başlat , Güvenli Mod Felan O Seçenekleri Göremiyorum Sadece İşte Ezbere Boot Menüsünü Açıp FlashDisk ten Format Atıyorum Dil Seçenkleri Bölümünden Sonra Görüntü Geliyor Ekranı Test Ettim Diğer PC Lerde Böyle Olmuyor Ve PC yi Başka Ekranlara Taktığımda Böyle Sorun Hala Var Hoş Geldiniz e Kadar Ekran Gelmiyor Hoş Geldiniz Bölümünde Geliyor Anca Şimdiden Teşekkürler Tüm Cevap Verenlere :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.