Şimdi Ara

NOTEBOOK'UNUZ ILE MASAUSTU PC'NIZ ARASINDA (WIRELESS)KABLOSUZ AG KURMAK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
192.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

masaüstü pc'mde internete kablosuz adaptör ile arkadaşımın internetinden bağlanıyorum.

eve laptop aldım , bu iki bilgisayarı birbirine croos kablo ile ethernetten bağladım , dosya paylaşımı yapabiliyorum fakat masaüstü pc den laptopuma net alamıyorum yani internete giremiyorum. ethernett kablosunu taktığımdan internet kesiliyor .bunun için ne yapabilirim , ayrıca laptop'um arkadaşımın netini göremiyo...
  • arkadaşlar karşı apartmanda abimler oturuyo alt katındada dayım oturuyo abimde internet var dayımda leptopla üst kattaki abimden bağlanıyo bizde interneti iptal ettirip abimlerden bağlanmak istiyoruz sınırsız yaptırıcaz öyle daha uygun oluyo ancak dayımın leptopla denedik bizim evden tam çekmiyo bizimki normal bilgisayar bizim bu iş yapmamız için neye ihtiyacımız var galba sinyal güçlendirici bi alet varmış ve bağlantı yapabilmek için başka nelere ihtiyaç var bilen biri yardımcı olabilirse
  • masaüstü pc imde Pardus 2009 yüklü ,asus pci adaptörü monte ettim fakat cd den bir türlü yükleyemedim.ne yapmam gerekli,nasıl kurabilirim???tesekkürler
    laptop umdan internete bağlanmak istiyorum..
  • merhaba...
    ben öğrenciyim ve evde iki adet masaüstü bilgisayar var.
    birisinde windows 7 ve P-660W-T1 v2 TTNET (802.11g Kablosuz ADSL 2+ 1 port ADSL Modem/Router) bulunmaktadır internetimiz buna bağlı...
    diğer masaüstü bilgisayarda ise windows xp sp2 ve Datron RTA 1030 Modem bulunmakta...
    xp olan bilgisayara nasıl kablosuz bağlanıp nete girebilirim...yardımcı olursanız sevinirim
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/8587e88bfc3866136c8919f686f35aca/TP-LINK-TL-WN353G-54Mbps-Wireless-PCI-Kart bunu
    yada
    http://www.sanalmarketim.com/urun/a4b6ca89bf88a0411bd639a1d98e9e15/TENDA-W54P+-Wireless-G-54Mbps-PCI-Adaptor
    bunu MASAUSTU pc me bağlasam masaustumde takılı olan LAN bağlantısını LAPTOPUMA wireles üzerinden pay edebilirmiyim ? Yoksa daha pahalı bir PCI kart almak mı gerek ? 20 tl yi geçmeyecek bir model bulunmaktamıdır ? VARSA EĞER ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ?

Cevabınızı Bekliyorum Teşekkürlerrr :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 6 Kasım 2010; 18:43:37 >

• Arkadaşlar ben interneti komşudan usb wireless adaptörle alıyorum,bilgisayarım masaüstü ayrıca cep telefonumlada internete bağlanmak istiyorum,yani masaüstü bilgisayarımdan ağ bağlantısı falan yapıp cepten ağa kablosuz bağlanabilirmiyim?YANİ;KOMŞUDA İNTERNET(MODEM)BEN BU MODEME,ANTENLİ USB WİRELESS İLE BAĞLANIYORUM(200 metre)ceptende bağlanabilirmiyim,aradaki mesefe uzak olduğu için cep telefonun wifi si modemi görmüyor,bilgisayarımdaki usb wirelessi kablosuz modemmiş gibi kulanabilme imkanımda varmı,bu şekilde bağlantı mümkünmü?
  • bark_41
    Çavuş

7 Şubat 2011; 21:33:07

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=46596357
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    Arkadaşlar ben interneti komşudan usb wireless adaptörle alıyorum,bilgisayarım masaüstü ayrıca cep telefonumlada internete bağlanmak istiyorum,yani masaüstü bilgisayarımdan ağ bağlantısı falan yapıp cepten ağa kablosuz bağlanabilirmiyim?YANİ;KOMŞUDA İNTERNET(MODEM)BEN BU MODEME,ANTENLİ USB WİRELESS İLE BAĞLANIYORUM(200 metre)ceptende bağlanabilirmiyim,aradaki mesefe uzak olduğu için cep telefonun wifi si modemi görmüyor,bilgisayarımdaki usb wirelessi kablosuz modemmiş gibi kulanabilme imkanımda varmı,bu şekilde bağlantı mümkünmü?

fuat

mümkün değil

• selamlar,
    peki netbook'um kablosuz internet kullanmakta.Modem biraz uzak.yanımda birde masaüstü bir pc var.onada internet erişimi vermek isterim.
    netbooktan kablolu yapabiliriyim.kablo bağlantısı neşekilde olmalıdır.bir şeması varmıdır cat5 in kablo sıralamasına dair.
    ilginize şimdiden teşekkürler.
  • al sana hort
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.