Şimdi Ara

Notebook uygun ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar lenovo v310 80SY modeli notebookum var i5 6200u cpu 2.30ghz 4 gb ddr4 ram bulunuyor cl değerim 15 clocks ayni zamanda ram hızım 2133 öyle cok anlamam değil hic anlamam böyle şeylerden ram yükseltmek istiyorum uygun rami nasil bulucam tesekkür ederim hizli yardimci olursaniz cokkk sevinirim

Notebook uygun ram

Notebook uygun ram

Notebook uygun ram

Notebook uygun ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merterdi26 -- 10 Şubat 2025; 18:2:57 >

• https://cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.14-en.zip

Sunu indirip çalıştırınız. Memory ve SPD sekmelerinin resmini konuya ekleyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim bakalim ins bulurum uygun ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merterdi26 -- 10 Şubat 2025; 18:5:58 >
  • Micronun 4 gb 2400 mhz rami kullanılmış. Normalde Crucial ramler micron çip kullanıyor. Ama 8 gb 2400-2666 mhz modelin güvenilir bir yerde satışını göremedim. Vatanda 3200 mhz modeli var, muhtemelen daha düşük hızda çalışır ama denemek lazım.

647 TL
    Kingston KVR26S19S8 8 GB RAM

653 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2400MHz CL16 1.2V Notebook RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-ripjaws-ddr4-2400mhz-cl16-1-2v-notebook-ram.html

682 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    Crucial 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL12 1.2V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Crucial 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL12 1.2V Notebook Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-1x8gb-ddr4-3200mhz-cl12-1-2v-notebook-ram.html

Rami taktıktan sonra memtest yaparsınız. Kimi laptopların biosunda memtest kısmı olabiliyor. Ya da Linux türevlerinde (usb belleğe atıp çalıştırılır) memtest aracı olabiliyor. Onunla bir test yaparsınız, 5-6 saat sürebilir. Testi geçerse gönül rahatlığıyla kullanırsınız.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kral şey sorucam bu testeler sart mı hani cok da anlamiyorum bu tür işlerden en kisa yada pratik yol ne olabilir bu zamana kadar sadece oyun oynadim pc den öyle söyliyim bu dediğin test yapmasam herhangi bir sıkıntı olur mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Farklı marka ram takılacak, düzgün çalışıp çalışmadığını test etmek lazım.
    Bu konular artık tabu değil, youtubeda birçok şeyle ilgili video bulabiliyorsunuz. Bakarak yapılabilir.

Birsey daha sorucam da zahmet olucak sana reis mevcut ramimle kullanabilirim bu linkteki ramleri (eğer uygun olursa) dimi 4+8 olarak yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merterdi26 -- 10 Şubat 2025; 21:11:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Laptop RAM
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4+8 kullanılabilir

Tamamdır çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.