Şimdi Ara

Notebook vd-romsuz Flopysiz sistem kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm herkeze merhabalar hp bir notebook bizlgisayarım varda bende yeni aldım birde masa üstü pc var neyse şimdi bu notebook işletim sistemi kurucam ama flopy yok dvd yok biostan sadece 4 boot seçeneği var ethetnet cd-rom flopy hdd düşündüm düşündüm işin içinden çıkamadım varsa bilginiz bekliyorum yorumlarınızı

• usb flash belleğin var mı varsa eğer buradan kullanabilirsin usb den boot şeklinde
  • Arkadaşım yukarıdaki boot seçeneklerini yazdım bunun dışında başka bir boot seçeneği yok
    malesef
  • Şimdi bu boot seçeneğinin üstüne gelip enterlayınca küçük bir pencere çıkmıyor mu BIOS'ta değiştirmek için?
  • hayır dostum çıkmıyor sadece şeçebiliyorum
  • masaüstü bilgisayarına windows server 2003 kur
    ve birde dhcp kurcan tabe sonra makineleri cross cablo ile birbirine bağla ondan sonra windowsun ethernet üzerinden işletim sistemi kurmana yardımcı olan programı olan "RIS" (Remote Installation Services) ile kurabilirsin ama belkide daha başka third party programlar vardır bunula ilgili yani "Ris" gibi

not: notbook'unun ethernet kartı PXE destekli olmalıdır...

RIS KULLANMAK ICIN SANA BI'KULLANIM KLAVUZU ATIYORUM ONU INDIR VE OKU
    http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/180207/1171815729/RIS+WWW.ISIBILIR.NET.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenizi -- 18 Şubat 2007; 18:22:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    harici hdd ile sistem kurmak ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.