Şimdi Ara

Notebook ve Oyun oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar merhaba. Ben Laptop almak üzereyim. 1 aydır hergün araştırıyorum. Bir hafta önce asus A6q00vc ile tanıştım tam karar veriyodum ki. Turbo Cache teknolojisini biraz araştırınca aradığım şey olmadığına karar verdim. 64mb paylaşımsız + 192mb paylaşımlı bana göre diil. Derken CBOX ile tanıştım. Despina 9200 modeli çok iyi gerçi tam 3000 ytl. ama asus a 2400 verirken 3000 ytl bu sisteme verilir. üzerinde bir paylaşımlı + bir de harici ( makinanın dışında diil ) 256mb geforce 6600 MXM ile geliyo( mxm in özelliği öğrendiğim kadarı ile sadece çipi değiştirerek ekran kartını ilerde geliştirebiliyosun. anakart desteklediği sürece tabi..sorunum ise şu:

1. Cbox tanınmamış bi marka, 3000 ytl hatırı sayılır bi meblağ
    2. benim desktopum olmadığı için herşeyimi bu alette yapmam gerekiyo.
    3. Oyun oynamak gibi sevimli bi hastalığım var.

arkadaşlar aramızda cbox notebooku olan ya da bu marka hakkında bilgisi/ tecrübesi olan var mı ya da harici bir 256mb geforce 6600 mxm kartı performansı hakkında bilgi sahibi olan var mı? makinanın diğer özellikleri bence gayet iyi

Despina 9200

15" WSXGA 1600x1050 Ekran

Intel Pentium M 2,0 Ghz

Intel 915M (Alviso GMCH) + ICH6M Chipset

1 GB Dual DDRII 533 MHZ.

80 GB Sabit Disk (5400 RPM 8MB)

256 MB GEFORCEGo6600 MXM Harici Ekran Kartı

DVD/CD-RW Dual Sürücü

Q Türkçe Klavye
    TouchPad Mouse

Entegre 10/100 Base T Ethernet / WLAN

Entegre V90 56 Kbps Software data/fax modem

Realtek ALC880 Ses Kartı

Sound Blaster-Pro uyumlu, 5+1 Dijital ses çıkışı

IEEE 1394 (Firewire) , TV-Out S Video Çıkışı

3xUSB2.0, 1x Irda port , 1x Mikrofon Girişi , 1x kulaklık Çıkışı ,
    Bellek Kart Okuyucu(Multimedia Card,Secure Dijital Card ve Memory Stick)

1XPCMCIA , 1X CRT

1x CRT ( LCD'den ve PC monitöründen aynı anda görüntü alabilme.)

3 saat pil kapasitesi , 70W AC Adapter

Genişlik : 358 mm Derinlik : 272 mm Yükseklik : 25 mm 3 kg ağırlık
    XP PROF TÜRKÇE , 2 Yıl Garanti - Taşıma Çantası Hediyeli

1849$ + kdv = kadeve dağil 3000 YTL

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM..

HERKESE İYİ GÜNLER

• cbox un servisi "0"mış.. yani forumdaki arkadaşlar öyle söylüyordu.. pişman olabilirsin yani bi sorun çıktığında..
    bence seçimin ya hp pavilion yada toshiba m70 modelleri.. ati x700 ile her oyunu çok rahatlıkla oynayabilirsin.. ve markalara güvenebilirsin..
    desktop gibi olsun dersen de sana şiddetle packardbell W7600 öneririm.. 17inç gf6660 1 gb ram.. üstelik tv turneri var.. daha ne olsun..
  • özellikler manyak gözüküyo ancak bir de datronlara bak derim. Hiç olmazsa servis vs. cboxa göre daha iidir.
  • yaw madem markadan geçtin bari monsterlara bak süper modelleri vardı örneğin 2gb ram harici ekran kartı fln fiyatı da 1499+kdv idi,

bi de 86 noktada servis hizmeti varmış söylediklerine göre
    iyi düşün...
  • Bencede arkadaşlar doğru söylüyorlar. Teknik destek özellikle notebook gibi hassas bir üründe çok önemli. Monster notebooklara bakmanı tavsiye ederim.
  • notebook ve oyun oynamak =

solitaire
    satranç
    batak
    tetris
    super mario

ki eskiden böyleydi ama şu an
    800*600 mediumda pes5 bile oynanıyor
  • 1280*800 high detailde oynanıyor imzamdaki laptopla

tavsiye ederim ermanitouch arkadaşım yada yine bu özelliklere yakın toshiba modeller var...
  • oyun oynanabilecek en iyi bilgisayar bence bu dnemde 3 tane war

hp pavilion (dou147 arakadaşımızda olan laptop)
    toshiba m70
    acer wml5112 (tam kodunu hatırlayamadım amd turion olanından bahsediom)

bu 3 laptop bence en iyi oyuna gider bu dönemde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xChernobilx

oyun oynanabilecek en iyi bilgisayar bence bu dnemde 3 tane war

hp pavilion (dou147 arakadaşımızda olan laptop)
    toshiba m70
    acer wml5112 (tam kodunu hatırlayamadım amd turion olanından bahsediom)

bu 3 laptop bence en iyi oyuna gider bu dönemde..

çünkü ati x700var hepsinde..
  • toshiba Qosmio g25.neticede marka süper,garanti süper,17" ekran,............yalnız fiyatı biraz tuzlu.ben 20 gun once aldım,oyun ve film izlemek çokçokiyi.yardımcı olabılecegım bişey olursa pm atın,kolay gelsin....
  • bende de dell 6000 var
    ve çok güzel bir performans sunuyor

fifa2005 age of empire 3 nba 2005

yeter herhalde 128 mb paylaşımla ancak bunlar oluyor daha ne olsun ram de 512 olmasına rağmen
  • siz DELL XPS 2 Yİ DUYMADINIZM I HALAA

bendelinde 6800 ultra go varda 1 ay kadar önce 7800 gtx lisi çıktı
  • sen fiyatından haber ver.

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

siz DELL XPS 2 Yİ DUYMADINIZM I HALAA

bendelinde 6800 ultra go varda 1 ay kadar önce 7800 gtx lisi çıktı
  • slmlar. tahmin ettiğim gibi tavsiye yazanların hiçbirinde cbox yok. ve maalasef bende var. bazı arkadaşlar(bu forumdaki) bahsi geçen marka yüzünden başıma gelenleri iyi bilir. servisi tam bir facia...despina s2540 modeli var bende.2 defa arıza verdi.2. nde 30 işgününün dolmasına iki dün kala geldi.tam paramı geri alıp kurtuluyorum drken.... en ufak bir arızada direk istanbula gönderiyorlar.

sonuç olarak; ne monster, ne cbox ne datron hepsini boşver gitsin.... Dolu147 arkadaşımızın laptopu bence harika hp 4289ea. benim bi arkadaşta da var,oyun performansı güzel tek sorunu hdd 4200 rpm az da olsa ses yapıyo ama önemli değil okadarlık ses...paramı geri alabilseydim bende alacaktım bu modeli...hayırlısı....
    ha bu arada laptop ve oyun niye bi arada olmasın ki? niye daha fazlasını istemeyelim ki....
    (ama şunu söylemeden edemiycem,benimkinde 256 ati 9700 128 bitlik var,şu ana kadar hiç bi oyunda takılma yapmadı.nfs mw dahil)

• bu toshiba m70 serisindeki bilgisayaraların oyun oynarken tahmini performansları ne olarbilir.

atıyorum x700 128mb ekran kartı olan bir dizüstü bilgisayarla hangi oyunu hangi ayarlarda oynayabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 26 Aralık 2005 2:59:37 >
  • ben 5 gün önce aldım bir tane CBOX. öncelikle harici değiştirilebilir ekran kartı kullandığı için tercih ettim. bu ekran kartını kullanmayı istemediğin zaman ise kapatıp kendi dahili ekran kartını kullanabiliyorsun ve daha çok batarya ile kullanım zamanına sahip oluyorsun. Ancak makineyi tam olarak test etme imkanım olmadı henüz bir kaç gün içinde testleri yapmış olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.