Şimdi Ara

Notebookta AMD Kullanan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bscol

suan sonoma işlemcili bir makina kullanıyorum fakat amd işlemcili hp 6125 makinamın performansını mumla arıyorum...

Bende valla hocam P M 2.0 GHZ den AMD turiona gecmemi sagliyan hirsiza minnetarim,sigorta sirketi sagolsun :) Onyargim kirilmis oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORELLI -- 31 Mart 2006; 14:14:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

suan sonoma işlemcili bir makina kullanıyorum fakat amd işlemcili hp 6125 makinamın performansını mumla arıyorum...

Bende valla hocam P M 2.0 GHZ den AMD turiona gecmemi sagliyan hirsiza minnetarim,sigorta sirketi sagolsun :) Onyargim kirilmis oldu...

• quote:

Orjinalden alıntı: cherry_ceren

Amd de kararlı olmama rağmen istediğim özelliklere sahip tek bir makine bulabildim o da intelliydi.mecburen centrino aldık

benimki de Amdliydi...
  • amdli siemens a1655g mi,yoksa hp pavilion 4344 mü??(intel)
  • amdli siemens a1655g mi,yoksa hp pavilion 4344 mü??(intel)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uRiiX

amdli siemens a1655g mi,yoksa hp pavilion 4344 mü??(intel)

KESİN KES VE NE T OLARAK HP HP HP SAKIN HAA BASKA MAKİNA ALMA

• Ben 1655 kullanıyorum, şimdilik memnunum Hp4334 kullananlara sormak lazım, onlar da memnunsa karar sana kalmış.
  • Arkadaşlar büyük bi ihtimalle hp pavilion ew815ea (dv5176ea) almaya karar verdim. Amd 2 .00 işlemcili.. çok iyi gibi gözüküyo.. Hele bu yazılanlardan sonra baya bi pekişti fikrim. Çok teşekkür ediyorum hepinize.. Yalnız bu ati 200 on board ekran kartı hakkında(hp nin bu modelinde olna kart) daha fazla bilgisi olan var mı?
  • hp kullansan bırakamasın malbora cigara gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: enderbaba

Ben 1655 kullanıyorum, şimdilik memnunum Hp4334 kullananlara sormak lazım, onlar da memnunsa karar sana kalmış.
  • hp kullansan bırakamasın malbora cigara gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: enderbaba

Ben 1655 kullanıyorum, şimdilik memnunum Hp4334 kullananlara sormak lazım, onlar da memnunsa karar sana kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.