Şimdi Ara

Notebookta oyun için kablolu yada kablosuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet belirttiğim gibi laptopta oyun oynayan bi insanım bu aralar black ops oynuyorum çıkınca mw3 bu oyunlarda rahat edebileceğim ele rahat oturan küçük olmayan ilk tercihim kablosuz olan bi mouse arıyorum.Laptopta şimdi kablolu kullanıyorum onun için kablolu mouseler ikince tercih.Bütçe olarak 50-60-70-80-90 gibi bişeyler düşünüyorum çok abartmadan kullanıcı arkadaşların her türlü önerisine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like A Beast -- 15 Eylül 2011; 13:27:58 >

• Kablosuz olarak logitechin mauslarına bakabilirsin

El büyüklüğüne göre m705 veyahut vx nano alabilirsin
  • bende öyle bakıcaktım rahat olsun diye sonra dedim ben oyunda oynuyorum mesale bi g9x le bariz bi fark olurmu bu mouselerin duruma göre kabloluyada yönebilirm.Ellerim büyük değil ayrıca ölçü vermem gerekirse bileğin hafif üstünden orta parmağın ucuna kadar 17,4 cm avuç genişliği 8 cm Şimdi bunları neden yazdım bilmiyorum aklıma geldi birden.
  • Mx anywhere bakabilirsin.
  • Peki bide alternatiflerden önericek olursanız koblolu oyun için neler olabilir.
  • g500
  • Duymuştum hocam o mouseyi.g9 la g9x arasında nası bi fark vardır temiz ikinci el bulursam alabilirim bi g9 yada g9x den.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer aklınıza g9x yattıysa onu alın. fakat önce bir teknoloji mağazasına gidip eline alıp incelemeni tavsiye ederim
  • eline iyi otuyorsa g9x le yardırırsın
  • g500
  • Yeminlen kafama yattıg500 için biraz büyüktür diyolar öleyse daha küçük bi modele bakıcam :D Şimdiden içimde bir kırpıntı oldu g9x için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n.bakan

Yeminlen kafama yattıg500 için biraz büyüktür diyolar öleyse daha küçük bi modele bakıcam :D Şimdiden içimde bir kırpıntı oldu g9x için.

elin küçükse g9x daha iyidir. G500 biraz büyük maus
  • furki06 saol hocam o zaman tek yol g9x den geçer bana. Herkeze teşekkürler yardımları için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.