Şimdi Ara

Noter onaylı diploma ###ACİL YARDIM###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam arkadaşlarla otururken noter onaylı diploma diye bir şeyden bahsettiler.Diploma yerine geçiyomuş kayıttan önce 2şer tane yaptırmışlar ben bu güne kadar hiç duymadım bunu okulun ön kayıt kılavuzunda falan da yazmıyo.çok mu önemli bu yaptırmam gerekir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KSeeRZ

Bu akşam arkadaşlarla otururken noter onaylı diploma diye bir şeyden bahsettiler.Diploma yerine geçiyomuş kayıttan önce 2şer tane yaptırmışlar ben bu güne kadar hiç duymadım bunu okulun ön kayıt kılavuzunda falan da yazmıyo.çok mu önemli bu yaptırmam gerekir mi ?

üniversiteyle alakası olmayan bişe... sadece günlük hayatında lise diplomasının lazım olduğu yerlerde kullanabilmen için gerekli örneğin: sürücü kursu... noter tasdiklilerde belirli bi ücret karşılığı herhangi bi noterden çıkartabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mknc01 -- 8 Eylül 2012; 0:37:43 >
  • Diplomanın aslını zaten kayıt yaptırdığın okula vermen lazım.Kayıt yaptırmadan fotokopisini çekip noterde onaylatırsan o da diğloma yerine geçer.Noter onaylı diploma genelde burs başvurularında istenen bir şey onun için yaptırmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Diplomanın aslını zaten kayıt yaptırdığın okula vermen lazım.Kayıt yaptırmadan fotokopisini çekip noterde onaylatırsan o da diğloma yerine geçer.Noter onaylı diploma genelde burs başvurularında istenen bir şey onun için yaptırmak gerekiyor.

bi yeri düzeltim dostum. noter onaylı olması için diplomanın aslına ihtiyaç var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.