|
Nothing OS 2.0 tanıtıldı: İşte gelen yeni özellikler
-
-
Çok güzel duruyor arayüz. Diğer markalarda azıcık feyiz alsa keşke.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boş boş işler. Bu Nothing kadar overrated hypelanan pompalanan bir marka olamaz. İngilizler resmen piyasayı trollüyor. Azalarak bitecekler göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 12 Temmuz 2023; 23:32:52 >
-
Neden bu kadar sinirlisin hocam? Amerikan olsa böyle davranmazsın.
Ben bu cihazın ilkini de beğeniyordum, ikincisi de üzerine ufak tefek şeyler katılarak güzelleştirilmiş fakat fiyatı her şirkette olduğu gibi katlanarak artıp şımarmaya devam edeceklerdir.
-
İki cümle de hakkımda yargı içeriyor. Sinirli olmadığım gibi sinirli olsam ne olmasam ne... Ben bir öngörüyle bu işlerin kolay olmadığını söylüyorum sadece. Dünya artık marka pazarlamayı geçti, varsa farkın patentle çıkıyor ortaya. Yap oraya sıradışı bi özellik tutsun. Ne yapayım ikonik siyah beyaz simgeleri.
-
Yanlış anlaşılmak istemedim hocam. Sizi neden yargılayayım?
One Plus 3 çıktığı zaman donanım olarak amiral gemi seviyesi bir cihazdı. Hollanda'dan 340 EUR gibi bir fiyata almıştım. Halen arayüzü akıcıdır.
Mobil cihazlarda satış fiyatları çok arttı.
Nothing firmasını takip ediyorum fakat fiyatları daha uygun olmalı...
-
OnePlus i çok heyecanla takip ediyordum ama sanki ilk çıktığı dönemdeki çizgisinden biraz uzaklaştı gibi.Nothing firması da ülkeye girdi ama fiyatlar bir hayli yüksek,kim bilir yeni model kaç para üzerinden gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OP3ten sonra OP9Rye geçtim beni tatmin ediyor mu? Evet
Fakat söylediklerinde kesinlikle haklısın 👍 OnePlus ta çok değişti
Nothing 1 alacağına Poco F5 alırsın çok daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Neden bu kadar sinirlisin hocam? Amerikan olsa böyle davranmazsın.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X