Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
14
Favori
13.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20000 tl ye honor 200 var bundan çok daha iyidir. her yönüyle daha iyi. nothing kapatır yakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme geldi

• karayel52 K kullanıcısına yanıt

Honor donanım olarak iyi yanı olabilir ancak software Samsung'dan bile beter... Arayüzü vs rezil kanımca...

Üstüne ne kadar güncelleme vereceği de şüpheli... 200 Pro'da 4 yıl demiş gsmarena ama 200'de bilgi yok...

• java kullanıcısına yanıt

Honor 200 modeli 2 sürüm ve 3 yıl güvenlik yaması alacak, deniyor. Ayrıca o cihaz çok ince, baskı altında ikiye bölüneceğinden şüphem yok. Honor 90'da öyleydi çünkü :).

Baktımda çipset çok çok iyi değil. Kamera konusunda iyi sanırım. Tasarım göreceli. İkiside plastik. Arayüz konusuda tercih. Ben xiaomi'den sonra sade arayış içerindeydim ve beğendim. 12-256 modeli 17k civarına aldığımdan fiyat olarakta daha uygundu.

• arkadaşlar bu tlf şarjı neden bir gün gitmez ya. çok vasat bir cihaz.

Oyun oynamıyorum. Onun dışında herşeyi yapıyorum telefonda. Yine de şarjı bitiremiyorum. Akşam yüzde 30-40 arası şarja takıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nothing, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için Nothing OS 3.0’ı tanıttı. Bu güncelleme, daha akıcı bir performans, geliştirilmiş estetik ve kullanıcı dostu bir arayüz ile birlikte geliyor. İşte Nothing OS 3.0’ın dikkat çeken özellikleri:

https://nothingforum.com/konu/nothing-os-3-0-ilk-bakis-yenilikler-ve-gelismeler.2096/

• Merhaba. Ekranım çatladı Evofone ellerinde olmadığını, 45 gün telefonun serviste kalması gerektiğini söyledi. Mahalledeki telefoncu da ekran bulamadığını söyledi. İstanbul'da ekran değişimi yaptıran var mı?

• Evofone ne kadar saçmalamış. Hem distribütörlük yapıyorsun hem de yedek parçayı elinde bulundurmuyorsun.

• brdfckr53 kullanıcısına yanıt

Servis süresi maksimum 21 iş günü değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Halledemezlerse hakkınızı ararsınız.

• Armo_ kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 26 Eylül 2024; 21:40:15 >
  • brdfckr53 kullanıcısına yanıt

Sana 40 gün için aynı seviyede ya da daha üst bir telefon tedarik etmek zorundalar. Bunu söyle ve hayır derlerse 20 iş günü geçtiği zaman ki kendileri 40 gün demişler iade talebinde bulun. Bunu da reddederlerse, sana verdiği cevaplarla tüketici mahkemesine git ve iade talebini resmileştir. Bunlar seni çok yormaz. Yap

• https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-icin-nothing-os-3-0-open-beta-1-yayinlandi.2181/

Nothing, en çok beklenen yazılım güncellemesi olan Nothing OS 3.0'ı nihayet duyurdu

• Bugün cihazım geldi. Uygun fiyata şeffaf kılıfı nereden tavsiye edersiniz ?

• TREMİLA_ kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.Orjinal kılıfı şuan indirimde 300 tl, alabilirsiniz.Orjinal olmayanlarda 200 bandında.

https://www.evofone.com/nothing-phone-2a-kilif

• Herkese merhaba, telefon hakkında bir kaç şey sormak istiyorum:

- Telefonu kullanan arkadaşlar hala telefondan memnun mu?

- Yazılımsal veya donanımsal bilindik bir problemi var mı (ısınma, çekmeme, takılma vs)?

- Bir de telefonun pusula performansı nasıl? Samsung telefonlarda (reddit'te gördüğüme göre tepe seviyeler de dahil) genel olarak pusula performansı düşük. Sola giderken sağa gidiyor gibi göstermesi gibi durumlar olabiliyor. Harita uygulamasında düşük sürekli sekiz çizerek kalibre etmek falan gerekiyor ama o da kısa bir süre idare edebiliyor. Bu telefonda bu tarz bir şey yaşadınız mı?

Teşekkürler.

• Armo_ kullanıcısına yanıt

Navigasyonda özel çalışma yapmış notging ve özel pusula widgeti hazırlamış. Bende muazzam çalışıyor. Haritada vs bçr kalibrasyona ihtiyaç duymadım. Çok sıcak havalarda termal trhotling yaşasa da işini yapmaya devam ediyor. Arayüz saf androide çok yakın olduğu için takılma-donma vs ... yaşamıyorsun. Ben gta san andreas oynuyorum ve hiç ısındığını görmedim. 2x de iphone 14 ile foto karşılaştırması yaptım ve aynı sonuçları aldım. Uzun lafın kısası bu fiyata işini görecek bir cihaz

• Tech Spurtyoutube
    The Nothing OS 3.0 Beta is here, and here's my early review of some of the new features. You can check out the Nothing OS 3 beta from October, and it'll be rolling out to the Nothing Phone 2, 2A, etc all the way down to the original by end of 2024. This version is based off Android 15, and Nothing has made quite a few aesthetic changes. From the settings menu to the notifications tab, right down to some of the Nothing OS 3.0 animations. Other features that have been updated include the screen record tool, lock screen and camera. I'll continue to test the new camera app in this version, to see if it's improved much. As well as being a little quicker, the portrait mode and night mode have been tweaked for better results in Nothing OS 3.0. What do you reckon, can you notice a difference? We also cover the updated Pop Up View and Smart Apps Tray. Check out my reviews of the Nothing Phone 2A, 2A Plus, etc and of course the budget friendly CMF Phone 1 for more on the hardware! Nothing OS 3.0 Beta Review Chapters: 0:00 - Celebrate good times come on 0:42 - Design changes 2:03 - Notifications panel 2:30 - Screen record 3:09 - Lock screen 4:14 - Smart apps tray 4:52 - Widgets 5:22 - Pop Up View 5:48 - Camera app
    https://www.youtube.com/watch?v=pxZEnqqgkvE
  • Nothing Phone (2a) için Nothing OS 3.0 Açık Beta 2 Kasımda geliyor.

https://nothingforum.com/konu/nothing-os-3-0-open-beta-2-geliyor.2260/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 22 Ekim 2024; 10:44:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.