Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
19
Favori
16.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Plus modelin şarj etme hızını ölçen var mı? Bende Anker 366 ile yaklaşık 1 saatte şarj oldu. Sanırım normali bu

• bu cihazı herhangi bir mağazada deneme şansımız yok değil mi? Teknosa vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

yok sadece online.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Evefone mağazalarında görebilirsiniz.

mağazalarımız
    Mağazalarımız
    https://www.evofone.com/magazalarimiz
  • İlkerDiyeBiri kullanıcısına yanıt
    Evofone un mağazası yok malesef, evofone a bağlı olan Xiaomi mağazalarında da nothing ürünleri bulunmamaktadır. Fiziksel mağaza mevcut değil

• Teknovist T kullanıcısına yanıt

Üstteki linkte "Aşağıda bulunan mağazalarımızdan "Evofone Türkiye Garantili" ürünlerimizi bulabilirsiniz." yazısını görünce ben öyle olduğunu düşündüm. Hem bunu yazıp hem de ürünleri görememek enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerDiyeBiri -- 3 Şubat 2025; 17:12:3 >

Düzeltilecek problemler değil, şu batarya konusu özellikle ve farklı birkaç problem daha fark ettim, bu hafta içerisinde servise gönderip iade yaptırmayı düşünüyorum. Ne kadar yazılımı ve telefonu sevsemde, kusurlu olması rahatsız etti. Kusursuz geleceğini bilsem direkt değişim isterdim tekrardan. Hepsiburada'dan gelen 2'sinde de aynı hata vardı ve 2.'sinde daha fazla hata denk geldi. Meselâ cam çok az da olsun bir tık çıkıntıda ve her elimi camın bitiş noktasına getirdiğimde hissediyorum ki ilk telefonda yoktu. Ve bunda kamera lagli, o da ilk değişim için gönderdiğim cihazda yoktu. İade edip farklı bir yerden satın almayı düşünüyorum.

• Narcissu555s N kullanıcısına yanıt

Evet, kronik. Ben cihazı alırken kendi orijinal Nothing şarj cihazını da aldım, aynı yerden ve bu yavaş şarj, tak-çıkar yapınca hızlanan şarj ilk sipariş ettiğim telefonda da o telefonu değişim için gönderdikten sonra bana gönderdikleri 2. telefonda da vardı, Hepsiburada'dan satın almıştım. Ve şimdi gelen cihazı da yollayacağım ne yazık ki, farklı problemler de fark ettim.

• peocawe kullanıcısına yanıt

Kronik bir sıkıntı var, aynısı bende de var. Siz Hepsiburada'dan mı aldınız cihazı? Ben değişim ya da iade yapma imkânınız varsa yapmanızı tavsiye ederim, ben değişim yaptım, yine aynı sıkıntılı cihaz geldi, ikisini de kutusundan ben çıkardım. Kusurlu/ayıplı ürün sınıfına giriyor. Muhtemelen servise göndermeniz gerekecek ama sonrasında bataryada sıkıntı yaşamaktan iyidir.

• Patates Süvarisi kullanıcısına yanıt
    Bende Hepsiburada dan 2a siparişi vermiştim. 2a Plus ın çıkacağı haberini alınca kargodayken iade ettim.
    Şimdi de n11 den Nothing phone resmî satıcısından 22.799₺ ye 2a Plus siparişi verdim. Muhtemelen 1-2 güne gelir. İnşallah bahsettiğiniz sorunlar 2a Plusta giderilmiştir. 10 yıldan fazladır iPhone kullanıyorum ve Nothingle 10 yıllık kullanımı bitirmek istiyorum. Bahsettiğiniz gibi sorun yaşarsam bir daha da android telefon girişimim son bulur. 1 günlüğüne bile dememem artık androidi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam ben bu durumu detaylica arastirdim ancak her sey normal görünüyor şarj hizi konusunda. zaten cihazin ozellikleri kisminda kac dakikada yuzde kac doldurabilecegi de belirtilmis o sekilde de kontrol edip teyitledim. 45w cihazin maksimum cekebilecegi deger, %1 gibi bir yüzdede "ekran kapali" sekilde maksimum degerlere cikabiliyor. 22-23w cektigi durumda bile 20 dakikada %50 ye getirebiliyor sarji. 20'den 80'e de 28 dakikada dolduruyor. yani her sey olmasi gerektigi gibi. biraz biz kuruntu yapiyoruz bence. sadece bazen ilk takista hizli sarja gecmiyor, ikinci kez takmak gerekebiliyor. accubattery'den kontrol edip öyle bırakıyorum şarja.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim son 15 gündür biri aradığında açıyorum sesi gelmiyor. 10 sn filan bekliyorum ses yok. Sonra ben geri aradığımda sıkıntı yok.
    30 tane gelen çağrının 15-20 tanesi böyle. Son guncellemeden sonra oldu gibi bilmiyorum.

Böyle bir problem yaşayan var mı? Yada bende de önceden vardı takmıyor muydum hatırlamıyorum ama can sıkmaya başladı.

• vega_vega V kullanıcısına yanıt

bende ilk telefonu aldığımda yaşıyordum meğersem 5g seçeneklerini aktif ettiğim içinmiş.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-aramayi-cevapladigimda-ses-gelmemesi-sorunu.2445/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 7 Şubat 2025; 9:22:27 >
  • peocawe kullanıcısına yanıt

Öncelikle ne yazık ki biz kuruntu yapmıyoruz sadece:

https://nothing.community/d/6846-phone-2a-fast-charging

Buradan yurtdışındaki birçok insanın da aynı problemi yaşadığını görebilirsiniz. Ve de Ampere uygulamasıyla bakıyorum her şarja taktığımda, 4 şarjın 3'ünde 2500-2700 mA arası başlıyor ve devam ediyor. Tak-çıkar yaparsam ya 4800-5000 mA arası oluyor ya da bazen 7800-8000 mA arası oluyor ki bu stabil olmaktan çok ırak olduğunu gösteriyor. Sizin telefonda da aynı mı bilmiyorum bu durum ancak bataryaya ileride daha fazla sıkıntı verebilir, batarya şişebilir ya da erken ölebilir. Bu bence riske değecek bir durum değil ama tabii sizin kararınız gönderip göndermeme.

Ve resmi Discord'una da girdim Nothing'in, kısa bir sürede aynı sorunu yaşayan başkasını buldum. Yani kronik bir sorun. Birçok kişi yaşıyor, çoğu ya umursamıyor ya da farkında bile değil geceden falan şarj ediyorsa.

Bence en doğrusunu yapmışsınız. Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, o cihazda böyle kronik bir problem var mı yok mu ama yaşarsanız lütfen buradan da yazın çünkü ben şu anki cihazı iade edip plus almayı düşünüyorum tekrar bunları yaşamamak için.

ilk takista hizli şarjı tanimama olayı nothing disinda bir cok modelde mevcutmus. poco f5 kullanan arkadaşımda da ayni durum var, sarja taktigimda kontrol edip öyle bırakıyorum diyor. ben de her taktigimda 10-20 saniye accubattery'den kontrol edip öyle bırakıyorum genel olarak sorun yaratmiyor. hiz konusunda da markanin belirttigi surelerde sarj oluyor. düşük w cekmesi durumu bir sorun degil, normali buymuş arastirmalarima göre de zaten.

yani şarj konusunda ciddi bir sorunum yok simdilik. yalniz panelden cok rahatsizim ben. samsungun eski modellerindeki amoledler gibi hissettiriyor bana. böyle amoledler yerine kaliteli ips panelleri bile tercih ederim açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı şarj konusu özel bir konu. her hızlı şarj başlığı hızlı şarj yapar demek değildir.

Her firmanın kendine has bir hızlı şarj mantığı ve teknolojisi var. Bu işi normalde Qualcomm standart yapacaktı fakat Xiaomi Vivo Samsung Huawei vs herkes kendi şarj teknolojisini kullanır oldu.

Bu yüzden evimde 50W şarj aleti var full hızlı şarj ederim düşüncesi yanlış düşünce.

Benim evde Nothing 45W orjinal şarj aleti var. Bases 65W şarj kablosu var. Xiaominin de 200W powerbanki var. En veerimli şarjı Xiaominin powerbanki ile yapıyorum. Cİhaz farklı hızlı şarj teknolojilerini tanıyor ve en doğru şarjı yapıyor.

En kötü şarj hızı ise Baseus 65W şarj kablosundan geliyor (şöyle birşey : eu.baseus.com/products/gan3-pro-4-ports-desktop-charger-65w )

Bu yüzden hızlı şarj ile alakalı bir problemin olduğunu düşünmüyorum. Ama bence en büyük hata Nothingin kendisi ile alakalı. Kutularda şarj aleti olmalıydıki insanlar tam olarak verimi alabilsin.

Bir diğer yazacağım da teleefon aramalarının bağlanamaması ile alakalı. Bu mevzu taa zamanında 3G 4G geçişimizde de oldu. 4G li telefonlarda 4G yi kapatıyorduk veya VoLTE açık gelirdi kapatırdık çünkü cidden sorun yaratırdı. Bu yüzden eğer 5G alanında değilseniz 5G özelliğini kapatın düzelecektir her şey. (Bu arada geçen sene bir süre yurtdışında bulundum. 5G vardı ama o kadar verimsizdiki 4G ye geçmiştim telefondan da internetim hızlanmıştı. Hala da 5G yi iyi kullandığım bir memleket görmedim o kadar gezerim)

Çıktığı gün aldım hiç bir soruna rastlamadım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.