Tamda 2(a) yı sipariş vermişken, daha elime ulaşmadan bu haberi aldım. |
Nothing Phone 2a ANA KONU (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İade et o zaman hocam, ama fiyat farkı ne olur onu bilemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nothingin saf androide yakın şişik olmayan temiz arayüznü uygun bütçelerde kullanmak için iyi bir cihaz< gibi görünüyor ama yurtdışı tel satanlarda göremiyorum neden acaba bir der kayıt durumu nedir.
-
Şu anda kargoda olduğundan iade seçeneği çıkmıyor. Kurye beni aradığında ona söyleyip iade etmeyi düşünüyorum.
Hocam birde hem nothing forumda hem de youtube da ilk kurulumla ilgili bilgi yok. Bu konuda neden bilgi bulabilirim. Sim kart takmadan ne yapmam lazım güncelleme vs. gibi. karı taktıktan sonra yapılacaklar gibi.
-
Np1 ve 2 modellerine IMEI kaydı mevcut çok cüzi bir fiyata yapıyorlar diye biliyorum.
Yurtdışı getirenler üzerine çok komisyon koydukları için insanlar 1.000 TL daha verip garantili cihaz alıyorlar ki iyide yapıyorlar. O yüzden bence herkes garantili almalı. Telefona birşey olduğu zaman evofone çok iyi ve hızlı ilgileniyor
Ben yardımcı olurum size hocam, direk hattınızı takın ve wifi ile giriş yapıp Google hesabınızı açın bu kadar başka birşey yok zaten. Güncelleme vs kolay işler.
1 ve 2 de var evet ama bu şekilde ana seri olmayan orta seviye 2a veya 2a plus için sormuştum. tabii ki zaten alacak olan kişi arada bin tl olsa gidip garantili alır ama genelde o kadar az fark olmıyor.
mesela np1 şu an garantilide 15-16 iken kaçakta 10k. yüzde 50 daha pahalı burda kaçak alınır.
np 2 ise 26k garanti 18k kayıtlı yüzde 50 değil ama kayda değer bi fark.
bu şekilde fark olursa 2a yı kaçakta almak isterdim şahsen kayı olayı varsa
-
İnstagram nothing tr hesabından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim tahmin 24 bin tl yanında kulaklık hediye
2(a) siparişini iptal ettim kargodayken. 2(a) plus dediğiniz gibi bir fiyata gelirse yada max 25 bin TL’ye kadar alırım. Ama üzerine çıkarsa 2(a) yı tekrar sipariş veririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bugün sorduğumda ay sonunda gelmesi planlanıyor dediler. 25'e falan gelirse okeyim ama daha yüksek fiyata değecek kadar ek özellik sunmuyor bence düz 2a ya göre.
2a plus açılışta çok iyi bir fiyatta gelecektir. buu arada community edition da gelecek onu unutmayalım. kaça satacaklar bakalım.
-
2a plus satışa çıktı hocam.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-plus-modeli-satisa-cikti.2668/
-
24 bin ama kulaklık yok
kulaklık 2a zamanıydı ve ear stickti. ear stickin üretimi global olarak bitti.
-
hepsiburada da göremedim.
-
Nothing telefonların kategorisinde işte nasıl göremiyorsunuz?
www.hepsiburada.com
Nothing Phone 2A Plus 256 GB 12 GB Ram Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/dZmCe3K592Jo -
Sonradan bende fark ettim teşekkürler.
-
Plus modeli aldım acaba 2a kılıfları bu modele de uyar mı? Kılıf alamadım şimdilik
Çok teşekkür ederim hocam. Bende bugün Evefone müşteri hizmetlerine sormak istedim ama olmadı.
Hem Hepsiburada hemde evefone da satışa çıkmış. Hepsiburada 2a’nın iadesinden paramı göndermedi daha. Kredi kartı ile de almak istemiyorum. İadem gelene kadar biraz daha sabırsızlanıyım 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X