Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
19
Favori
17.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Olumlu deneyiminize sevindim. Ben bu hafta içerisinde telefonu servise göndereceğim ve iade isteyeceğim yaşadığım durumlardan ötürü. Umarım da uğraştırmadan sorunu çözerler, para hesabıma geçince de Plus modelini almayı düşünüyorum, Community Edition olanını. Şarj konusunda bir sıkıntı var mı? Hiçbir sıkıntı olmadan söz verdiği vakitte şarj ediyor mu? Ve de kamerada herhangi bir lag var mı? Ekranın bitişiyle telefonun kenarında parmağınızı hareket ettirdiğinizde cam yukarıda hissettiriyor mu? Son olarak Hepsiburada'dan mı aldınız başka bir satıcıdan mı? Yanıtlarsanız çok sevinirim, hayırlı olsun tekrardan :)

• Patates Süvarisi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Şarj adaptörüm olmadığı için bu soruya cevap veremiyorum. Teknowist isimli arkadaşın önerisi ile Anker 336 modelini alınca denerim. Geldiğinden beri iPhone 15 in şarj aleti ile şarj ediyorum. Mesela bu sabah 9 da uyanıp şarjdan aldım. Şu anda saat 23:00 ve telefon hiç elimden düşmedi. Alışma süreci olduğundan. Şarj %40 şu anda.
    Ekran ve kasa hizası parmakla anlaşılmayacak kadar az. Siz yazınca özellikle baktım. Cam belki 1 mm den bile az bir şekilde yukarıda fakat bunu tırnağımla hissettim. Çok belirgin yükseklik yok. Yada ben önemsemiyor olabilirim. Yarın iş yerinde elektronik kumpasla ölçerim.
    N11 den Nothing Türkiye satıcısından aldım. N11 de telefon kategorisinde 1200₺ indirim vardı. Evefone ve Hepsiburada da 23999₺ olan telefonu N11 den 22799₺ ye aldım. Yanında orjinal kılıfı ile birlikte geldi. Satıcı Nothing Türkiye veya Evefone olduğu sürece hangi siteden aldığınızın önemi yok bence. Resmi satıcı sonuçta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.