Olumlu deneyiminize sevindim. Ben bu hafta içerisinde telefonu servise göndereceğim ve iade isteyeceğim yaşadığım durumlardan ötürü. Umarım da uğraştırmadan sorunu çözerler, para hesabıma geçince de Plus modelini almayı düşünüyorum, Community Edition olanını. Şarj konusunda bir sıkıntı var mı? Hiçbir sıkıntı olmadan söz verdiği vakitte şarj ediyor mu? Ve de kamerada herhangi bir lag var mı? Ekranın bitişiyle telefonun kenarında parmağınızı hareket ettirdiğinizde cam yukarıda hissettiriyor mu? Son olarak Hepsiburada'dan mı aldınız başka bir satıcıdan mı? Yanıtlarsanız çok sevinirim, hayırlı olsun tekrardan :) |
Nothing Phone 2a ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkür ederim.
Şarj adaptörüm olmadığı için bu soruya cevap veremiyorum. Teknowist isimli arkadaşın önerisi ile Anker 336 modelini alınca denerim. Geldiğinden beri iPhone 15 in şarj aleti ile şarj ediyorum. Mesela bu sabah 9 da uyanıp şarjdan aldım. Şu anda saat 23:00 ve telefon hiç elimden düşmedi. Alışma süreci olduğundan. Şarj %40 şu anda.
Ekran ve kasa hizası parmakla anlaşılmayacak kadar az. Siz yazınca özellikle baktım. Cam belki 1 mm den bile az bir şekilde yukarıda fakat bunu tırnağımla hissettim. Çok belirgin yükseklik yok. Yada ben önemsemiyor olabilirim. Yarın iş yerinde elektronik kumpasla ölçerim.
N11 den Nothing Türkiye satıcısından aldım. N11 de telefon kategorisinde 1200₺ indirim vardı. Evefone ve Hepsiburada da 23999₺ olan telefonu N11 den 22799₺ ye aldım. Yanında orjinal kılıfı ile birlikte geldi. Satıcı Nothing Türkiye veya Evefone olduğu sürece hangi siteden aldığınızın önemi yok bence. Resmi satıcı sonuçta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ghostscreen benzeri durum yasayan arkadaşlar ben çözümü programli karanlik mod ile buldum. açık tema ile kullanıldığında statusbar izleri hic oluşmuyor ancak karanlik mod acikken 1-2 saatte beliriyor izler. bizdeki durum ghostscreen değil image retention olayi imiş. gun batiminda otomatik karanlik moda geciyor sabahları yine aydinlik modda kullaniyorum. 1 haftadir hic gormedim ekranda iz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bu cihazdan almak istiyorum imei atılıyormu bilgi verebilecek varmı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2a ya atılamıyor mtk olduğu için, yd almanızı önermem 16.500e garantili cihazlar var. Yada 2. El alabilirsiniz daha uygun fiyatlara. Yinede siz bilirsiniz. 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nothing Phone (2a) için NothingOS V3.0-250304-1904 güncellemesi yayınlandı.
-
Xiaomi ve redmi telefonlarda olduğu gibi bu telefonda da ek bir uygulama kullanmadan uygulama klonlama özelliği var mı? Sadece birkaç sosyal medya uygulaması değil, özellikle bankacılık uygulamalarını aktif olarak kullanabiliyor muyuz?
-
evet tüm uygulamalar klonlanıp kullanılabiliyor, bankalarda dahil.
-
Merhabalar elimde 17 ay garantili Nothing Phone 2 12/512 cihazım var,nokta hatasızdır.Satılıktır.İlgilenen DM'den ulaşabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TeknovistNothing Phone (2a) için NothingOS V3.0-250304-1904 güncellemesi yayınlandı.
Güncelleme yayınlandı indirilebilir durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X