Baya bir degisiklik olacak. Nothing kullanmasi keyifli , yalin ve estetik bir marka. Ben cok memnunum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nothing Phone 2a ANA KONU (21. sayfa)
-
-
Daha önce np1 kullandım fakat bildirim çubuğunda amoled yanması (ghost screen) olayı yaşadım. Sıfır almıştım, hassas kullanmama rağmen 1 haftada böyle birşey olmuştu. Bu sebeple nothing'e karşı biraz tedirgin yaklaşıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YD mi yoksa resmi ithalat mı?
-
bu sorun son güncelleme ile düzeltildi, daha öncesinde nothing'in arkaplan rengi koyu gri idi, bu koyu griden dolayı ekran yanmaları oluşuyordu, artık siyah arkaplan kullanıyor.Buda sorunu ortadan kaldırıyor, ben aylardır kullanıyorum ekran yanığı oluşmadı.bilginize
-
Resmi ithalat idi. Ghost screen olunca uyguna satmıştım. S24e geçmiştim.
hocam servise yollasaydınız değişseydiler.
-
Uğraşmak istemedim. O esnada da s24 ile takas teklifi gelmişti. Üste 15 bin vererek takas yapmıştım. Şimdi de samsungtan sıkıldım. 30 bine kadar bir cihaz alma arifesindeyim ama bilemedim neye bakacağımı.
bence üç beş ay idare et. NP3 eli kulağında. yakında dedikoduları da çıkar. ona geçersin.
-
Fiyatının yüksekten çıkacağını düşünüyorum. Np2 bile 28k şuan. 25 felan olsa düşünmeden alırdım.
NP3 bence 40k civarında olacaktır eski deneyimlere bakılırsa. 40-50k arası olacak diye düşnüyorum ve umuyorum da . ben de ilgileniyorum bununla.
bu arada 256GB NP2 de o fiyat seviyelerine indiydi sanki?
-
Şuan 28.400 hocam, keşke inse.
-
Bunu gördüm. 27 bin. 28 bine 512lik varken bu mantıksız. Bu direk 25 olsa kâfiydi.
hocam siz takip eidn sevgililer günü sezonuna girildi artık indirim gelir.
-
bende siyah mod yok, koyu mod var ancak amoled icin full siyah olmuyor, 2a kullaniyorum son sürüm. benim de status barda hafif izler olusmaya basladi amoled yanigi seklinde. diger markalar piksel kaydırma yöntemi ile bu sorunun önüne geçiyorlar ama nothing bunu düşünmemiş garip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte sırf bu sebeple samsungtan ayrılamıyorum pek.
normalde samsunglarda daha yaygin bir problem aslinda bu hocam.
-
Eskiden öyle idi evet ama oneui 6.1'den sonra yok denecek kadar azaldı. Eskiden s23 kullanmıştım. Oneui 6 ya kadar bu problem oluşmuştu. Servisten ücretsiz ekran değişmişti. S24 kutudan 6.1 ile çıkıyor, bu sebeple bu sorunla hiç karşılaşmadım.
öyleyse Samsung da piksel kaydirma gibi bir önlem almış yazilim ile. guzel haber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2(a) Plus N11’de hala 22.999₺. Satıcı da Nothing Türkiye. Almayı düşünenler için 1000₺ iyi bi indirim.
www.n11.comNothing Phone 2A Plus 12 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) Gri 256 GB Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/nothing-phone-2a-plus-12-gb-256-gb-nothing-turkiye-garantili-66546015?magaza=nothingturkiye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X