< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nothing Phone 2a ANA KONU (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Birde 2a plus ta şarj adaptörü 50w olması lazım. Önerdiğiniz bir marka, model var mı hocam. Hali hazırda evde 20w iPhone adaptörü var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın detaylı araştırıp sizi bilgilendireceğim hocam, şimdi öylesine birşey önermek istemiyorum 🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uyar ama bekleyin telefonunuz bi gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nothingin 45w sarj aleti isinizi gorur 5W nin cok onemli oldugunu dusunmuyorum tabi siz bilirsiniz.
Evefone da Community Edition satışa çıkmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
farkı nedir hocam
-
Burada yazıyor hocam
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-plus-ile-nothing-phone-2a-arasindaki-fark.2671/
Lansman renklerinden hariç farklı bir renk sadece. Diğerlerinden tek farkı renginin yeşil olması. Donanım olarak farklı değildir herhalde.
Tanıtımda aşağıdakiler yazıyor;
Ek olarak; Nothing Phone (2a) Plus modelinin özel topluluk modeli olan arkası fosforlu Nothing Phone (2a) Plus Community Edition modelide Evofone distribütörlüğünde Türkiye'de satışa çıkacak, içlerinde hangi renk hoşunuza giderse onu değerlendirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerDiyeBiri -- 27 Ocak 2025; 23:11:30 >
Aslında daha detaylı hikayesi şöyle
Nothing internette bir tasarım yarışması çıkartıyor ve katılımcılar hayallerindeki 2a plus tasarımını yapıyorlar mevcut tasarıma bağlı kalarak. Sonra bu fotoselli model kazanıyor ve bundan 1000 tane yapıyorlar. Tüm dünyada 1000 adet olan bir renk bu ve Türkiyede de çok az adette olduğu söyleniyor. kaç adet bilmiyoruz.
Bu rengi alanlar çok dah ayrıcalıklı bir renge sahip olacaklar. o yüzden 2a plus alacak olanlar bu rengi almayı düşünebilir. karanlıkta parlıyorda.
-
Buyrun hocam, sizin için araştırma yaptım.4 şarj aletininde özelliklerini inceledim, kullanıcı yorumlarını okudum ve inceleme makaleleri yazdım. Ben olsam Anker'i alırdım. Yinede karar sizin.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-plus-icin-en-iyi-sarj-aleti-onerileri.2967/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 28 Ocak 2025; 10:14:0 > -
Hocam çok teşekkür ederim. Geniş çaplı ve Nothing kullanıcıları için kıymetli bir araştırma olmuş.
Birkaç gündür bende çok fazla kullanıcı yorumu okudum. Benimde aklıma yatan Anker’di. Evde orjinal adaptörler haricinde 2 tane de Anker adaptör var ama 20w. Bunu da alırsam uzun yıllar adaptör sorununu çözmüş oluruz.
Tekrar teşekkür ederim hocam. ✋🏻
Ben teşekkür ederim hocam her zaman ✋🏻
-
N11 de 23 bin tl 2a plus
-
Siyah renk aldım o da kılıflı geldi. Sınırlı sayıda kılıflı gönderim yapılıyormuş.
Elimde Galaxy s24 8/256 gb var. Bunu 32 ye satıp 2a 12/256'yı 20 bine alsam hata mı etmiş olurum yoksa hiç aksiyona girmeyim mi?
Eger aradaki farka ihtiyacin var ise yapabilirsin ama sendeki telefon da gayet guzel. Gerek yok gibi
İki foto atar insan :) gorelim nasilmis. Yorumlarini da paylasirsan harika olur
Nakite ihtiyacım yok sırf değişiklik olsun diye. Yoksa s24'den çok çok memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X