Memnunuz hocam, bu fiyata alınabilecek en iyi telefon < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nothing Phone 2a ANA KONU (18. sayfa)
-
-
Özellikle şarj ve ekran süresinden memnunum. Bir de saf android e yakın olması güzel. 2a - 8 GB benim aldığım cihaz. Sanırım 3 değil de 4 çıkınca üst modeli alırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam merhabalar, özel mesaj atmışsınız sitede telefon numarası doğrulaması yapmadığım için mesajınızı siteden okuyamıyorum, mailden belli bir kısmını okuyabiliyorum.
Sorunuza buradan cevap vereyim. Nothing phone (3) ile (3a)'nın fiyatlarının ne olacağı konusunda şu an için bir bilgim yok fakat yeni cihazlar olacağı için çokta düşük fiyattan piyasaya sürüleceğini düşünmüyorum açıkçası.
Ben şahsen 2a alırdım fakat 12liğe ihtiyaç duyarmıydım orası tartışılır, ben 8 liği kullanıyorum 1 kere bile ekstra ram'e ihtiyaç duymadım. ekstra sorunuz var ise özel mesajda yazdığını adresten detaylıda cevap verebilirim.
Fakat bu telefonu gördükten sonraki mesajınızı okuyamıyorum.
-
Hocam, geri dönüşünüz için teşekkürler.
Benim de tahminim 3 ve 3(a) modelleri geldiğinde 30 bin üzeri bir fiyatla gelir. 2(a) benimde ilgimi çekiyor açıkçası ama birde 2(a) plus var. Onun Türkiye'ye girmesini mi beklesem diye düşünüyorum. 1-2 önemli özellik haricinde pek fark yok aralarında ama bu farklar için plus modeli beklemeye değer mi acaba?
-
2a plus modelinin 22.500 bandında satışa çıkacağını düşünüyorum.22.500 2a plus'a verene kadar ben olsam 2 alırdım.3a'nın çıkar çıkmaz türkiye'ye gelmesi 2a plus gibi uzun sürer mi orasıda tartışılır.Ben beklemeyi seven biri değilim.O yüzden 3 ve 3a modellerini bekleyin diyemeyeceğim ne yazıkki.Fiyatı uygunken 2 veya 2a alın gitsin :) beğenirseniz 3a veya 3'ü çıktığı zaman satarsınız 2a'yı alırsınız istediğiniz birisini.nothing'in 2. eldeki fiyatları kolay kolay düşmüyor.
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-plus-ile-nothing-phone-2a-arasindaki-fark.2671/
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-3-un-cikis-tarihi-belli-oldu.2/
https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-3a-nin-ozellikleri-belli-oldu.2797/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 13 Ocak 2025; 13:15:47 >
-
Çok bir deneyimim yok ama başımdan geçenleri yazayım.
Öncelikle telefonu ilk aldığımda, eğer okuduysanız önceki yorumları görmüşsünüzdür, şarj konusunda sıkıntı yaşadım ve internette baktığımda diğerleri de yaşamış. Hızlı şarj olması için her seferinde tak-çıkar yapmam gerekiyordu. Telefonu geri gönderdim, sıfırıyla değişim yaptılar, birkaç gün önce aldım, altında, beyaz kısmında çok ufak bir çiziğimsi vardı, halâ var ama aşırı rahatsız eden bir şey değil, biraz rahatsız ediyor aklıma geldikçe ama ben bu konularda pinpirikliyim. Sırf bunun için yollasam sıfırıyla birkaç gün öncesinde yeni değişim yaptıklarından sıkıntı çıkar diye göndermedim. Bence her şeyden önce hızlı şarj oluyor mu diye birkaç kez test edin, emin olun. Ben yeni cihazda ilk testimde hızlıca şarj etti, birkaç kez daha deneyeceğim.
Deneyime gelirsek, benim yaşadığım en iyi deneyimlerden birisi. Özellikle ekstra uygulamalardan, kaldırmama izin verilmeyen uygulamalardan nefret eden birisi olarak çok sade arayüzü. Ekstra uygulamalar yok mu, var. Fitbit gibi ama çok az ve de ya komple kaldurmaya izin veriyor ya da devre dışı bırakabiliyorsunuz, meselâ Chrome benim için. Onun dışında gayet stabil ve hızlı. Çok hafif kasmalar yaşıyorum meselâ 4K60 YouTube videosunu eğer 2x yapmaya çalışırsam gibi. Ama onun dışında hatırladığım bir kasma yaşamadım. Ancak benim deneyimim çok sınırlı şimdilik. Daha başka sıkıntı yaşayanlar olur mu bilemem. Ha bir de bende kilit ekranında bildirim gösterme kapalı. Ancak YouTube videosu izlerken kapattıysam ekranı açar açmaz yarım saniye falan o gözüküyor ve kayboluyor. Bunu da umarım düzeltirler.
Çok oyun oynayan birisi değilim, oynadığım oyunlar ağır oyunlar değil, Clash of Clans meselâ. Bir sorun yaşamadım. Isınmıyor hiç yorumları okuyordum ve gerçekten çok az fazla bir ısınma olayı olmadı, çok minimal. Ağır iş yapmasam da gayet beğendin.
Arayüzünün çok sade olması, akıcılığı, arkadaki ışıkları, yazılımı vs. olsun ben çok beğendim. Bu fiyata hatta bir tık daha ucuza benzer ya da bir tık üst seviye cihazlar olsa da ben sırf yazılım ve sade, gereksiz uygulamalardan muaf olması sebebiyle bunu seçerdim.
-
Bahsettiğiniz sorunlar yazılımla düzeltilecek şeyler. İnşallah düzeltirler.
Benim içinde önemli olan arayüzü, sadelik ve belli başlı uygulamalarda stabil olması.
İPhone dan vazgeçmek için bence en mantıklı tercih. Daha önce de android telefonlarla girişimde bulunmuştum ama kısa süreli kullanınca vazgeçtim. Nothing de öyle olmayacağını düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni yazılım nasıl arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X