Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
19
Favori
16.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vega_vega V kullanıcısına yanıt

Sevdiriyor kendini kerata 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nothing Phone 2a ANA KONU

Resmi 3.0 güncellemesi geldi. Herkese hayırlı olsun.

• oguzhancigdem O kullanıcısına yanıt

Nasıl ik izlenim?

yurt içi cihaz mı

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın biraz gec gördüm. Cihaz yurtiçi cihaz ben cok memnunum sanki 3.0 daha akıcı ve pil biraz daha iyi gidiyor gibi küçük bug lar var ama rahatsız etmiyor.

• Kaç saat ekran süresi veriyor düz bir kullanımda?

• Patates Süvarisi kullanıcısına yanıt

Ben minimum 8 saat ekran süresi alıyorum

• Oyun oynuyor musunuz? Ve de 8 saat 100'den 20'ye mi yoksa 100'den 0'a mı?

Nothing Phone 2a ANA KONU

%96 da filan şarjdan çıkardım. 3 saat daha ekran süresi alırım yaklaşık. 24 saat oldu yada olmak üzere

Doğru anladıysam %96'dan %33'e 4 saat 36 dakika ekran görüntüsü almışsınız ve de yaklaşık 3 saat daha rahat alırsınız diyorsunuz? Ve de diğer sorum da şarj süresi ile ilgili. Bugün şarja %20'de taktım, %100'e yaklaşık 2 saatte, belki de daha fazla sürede çıktı. Altta hızlı şarj yazdığı hâlde. Ve de kendi orijinal şarj cihazını telefonla birlikte almıştım. İnternette araştırdığımda benzer sorunlar yaşayanlar olduğunu gördüm. Acaba ben de bir ayar falan mı farklı yoksa cihazımda bir problem mi var?

Kullanımınızla alâkalı olarak, oyun oynuyor musunuz yoksa normal kullanımda aldığınız ekran süresi mi?

Bende orjinal şarj var ve NP 2A var. bazen hızlı şarj oluyor bazen yavaş şarj oluyor. ama genelde hızlı şarj.

USB kablosu orjinal mi ve taktığınız priz duvar mı uzatma kablosu mu? uzatma kablosu fark gösterir.

• Ben spigen 45 watt aldım kablo çıkmadı. Np2a kablosu ile yapiyorum. Max 33 ile şarj etti. Kablosundan mı yada uzun üçlü ile ediyorum ondan mı bilmiyorum. %15 lerden 90 a 40-45 dk da doluyor benim

• Kablosu cihazın içerisinden çıkan kablo. Daha 1 haftalık telefon. Ve de evet, uzatma kablosu ancak bundan önceki cihazlarımı da hep oradan şarj ettim, ve hiçbirinde iddia edilen şarj sürelerinden fazla olmadı. Bunun da yaklaşık 1 saatte şarjın 0'dan 100'e dolması lazım. %14'te 9:54'te şarja taktım, kullanmadım, saat 10:35 bunu yazarken ve %63 şarjı. Ve de 'Hızlı şarj oluyor' yazmakta. Cihaz mı bozuk şarj cihazında mı yoksa kabloda mı sıkıntı var emin olamıyorum. Her şeyi daha yeni yedekledim. Garantiye mi yollayacağım şimdi? Ve de bu birkaç yavaş şarjın ardından bile aldığım ekran süresi az da olsun düştü ilk güne nazaran daha ilk haftadan.

Sizde de dediğiniz üzere bazen yavaş şarj oluyormuş. Bu ne ile alâkalı acaba? Hiç Evofone ile durum ile alâkalı görüştünüz mü? Çünkü normal değil durum.

Bana sizin şarj süreniz normal geldi. Çünkü ben dediğim gibi 2 saatten az bir sürede %20'lerden %100'lere çıkamıyorum. Hatta 2 saati geçiyor. Ve de sorun ne ile alâkalı hiçbir bilgim yok. Şarj edilirken cihazda ne yazıyor sizin? 'Hızlı şarj oluyor' mu yoksa başka bir şey mi?

Aynen hızlı şarj ediliyor yazıyor. Ama Samsung 25 w ile de denedim o sizin dediğiniz gibi etti. Accubattery ücretli uygulaması var. Kaç watt ile şarj ettiğini kaç dk.da %100 olacağını filan gösteriyor. Ücretsiz olanda varsa bir deneyin.
    Birde pil ayarları içinde akıllı şarj vs biseyler var onları bir kurcalayin. Ayrıca ben de yeni aldigimda ekran süresi düşüktü şaşırmıştım. Bir hafta gibi bir sürede düzeldi.

• 2a plus da yakında satıştaymıs

valla ilginç.

mesela cihaz kapanınca yavaş şarj ediyor açıkken hızlı şarj ediyor.

bu arada %80 limitleme olayı da var. akşamları 80de kalıyor ve sabah 100e tamamlıyor.

Teşekkürler. AccuBattery'yi deneyip bakacağım bir sonraki şarj edişimde. Bu arada pil ayarlarıyla ne kadar oynasam da bir değişiklik olmadı. Bugün telefonu aç kapat yaptım ve şarjı sizdeki gibi 1 saatten kısa sürede oldu, %20'de takmıştım. Birkaç gün daha bakacağım, duruma göre servisle iletişime geçerim ancak servise göndermeyi hiç istemiyorum, tekrardan yedekle her şeyi falan yorucu iş.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Ben aldığım günden beri gündüzleri şarj ettim. O ayarlara da baktım, her şeyi kapatsam da bir şey değişmedi, yeniden başlatınca bugün eskisinden hızlı, normal süresinde şarj etti. Bu durumu yaşayan ben değilim sadece ne yazık ki. Linki de bırakayım hatta.

https://nothing.community/d/6846-phone-2a-fast-charging

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

Tam da (2a)'yı yeni almışken. Düşerse (2a)'nın fiyatı ya da Plus'ı çok iyi fiyattan gelirse pişman olabilirim biraz daha beklemediğime.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.