Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
15
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evofondan 299tl ye orijinal kılıfını aldım fakat inanılmaz parmak izi tutuyor. İlk kez şeffaf bir kılıfta böyle bir şey gördüm telefonun arkası görünmüyor resmen. Var mı kullanan? Başka kılıf önerisi olan?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt
    Ben de ondan almayı düşünüyordum. Arka kapakta sanırım çok parmak izi kalıyormuş kilifsiz kullansak? Siyah model.

• Bende aldım ama başka bir cihaz denk geldi onu aldim

Kapalı kutu olarak aynı fiyata (14.464)
    elden verebilirim İstanbul Anadolu yakası iade olmasın yazık iyi fiyattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 26 Kasım 2024; 17:28:11 >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt

valla güzel yakalamışsınız. stoklar bitti artık bir daha bu fiyat gelir mi bilinmez. stok gelir mi o da ayrı konu ya.

hangi telefonu aldınız? denk geldi dediğiniz telefon. özel değilse eğer.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Mi14 aldım kayıtlı 24k ya geldi.

• vega_vega V kullanıcısına yanıt

ben lansmanda almıştım 2a beyaz renk. parmak izi cok gozukmuyor açıkçası. yapış yaopış bir yaz geçirdim. siyahta daha fazla gösteriyor olabilir.

kılıf kullanmayı ise uzun zaman önce bıraktım. "keyif alınan şeylerde kılıf kullanılmaz" demişti bir abimiz :D

• sefaMseven kullanıcısına yanıt

güzel fiyatmış güle güle kullanın.

Ben kayıt kuyut işlerine hiç ısınamadım. Dubaiden aldığım iphone 14 pro 256gb vardı pasaportuma kayıtlı. bu ocak ayında bitiyor süresi sim kısıtının. başkasına sattım 45bine.

• sahrud83 kullanıcısına yanıt

Bende orijinal kullanıyorum memnun değilim, o yüzden şu kılıfın 2a için olanını aldım, tavsiye ederim.

Altlarda 2a için olan linkide var.

https://nothingforum.com/konu/tudia-nothing-phone-1-yari-saydam-buzlu-skn-kilif-incelemesi.2403/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 12 Aralık 2024; 11:45:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Düşerse vs zarar görebilir hocam, bence kılıf alın. Tabi tercih sizin

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Haklısınız eldiven ile gitar çalınmaz :D bakalım çok parmak izi olmazsa ben de kilifsiz kullanirim. Amazondan geldi sehrime bir gunde MNG teslim edemedi sağolsun.

Düşmeyeceğinin garantisi olsa ben de kılıfsız kullanırım ama güvenemiyorum 😂

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bakayım

• Siyahın arka toz toplayıcı gibi maşallah:) parmak izi çok kalmadı ama koyduğum yerden tüm tozları hatta minik kağıt parçalarını mıknatıs gibi çekiyor.

Tasarım ve hız iyimis. Kullanılan ve boşta ram miktarini nereden görüyoruz? Ve açık olan uygulamalari topluca kaoatamiyor muyuz? Ekran resmi cikiyor orada. Bulamadım yada Samsunga çok alışmışım.

• Bende de kapali kutu var ihtiyaci olan yazsin

• https://www.sahibinden.com/s/EMauGsCr

Amazon fiyatına bırakacağım maksat iade gitmesin biri faydalansın

Şeffaf kılıf ilk aldığınızda yeni olmasından kaynaklı o kadar toz topluyor.1-2 haftalık kullanımdan sonra bu geçiyor.

Kullanılan ram miktarını aşağıdaki linkte bulunan yönergeleri takip ederek aktif edebilirsiniz.

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-ram-kullanimini-kontrol-etme.2447/

Açık uygulamaları kapatmak için ekran görüntüsünün çıktığı alanda en sola doğru gidin orada gözükecek tümünü temizle butonu, fakat artık önermemekteler, nedenini aşağıdaki makaleden öğrenebilirsiniz.

https://nothingforum.com/konu/android-14te-tumunu-temizle-butonunun-yerini-degistirme.1810/

• Nothing galeri uygulaması yayınlandı, indirebilirsiniz

Nothing Phone 2a ANA KONU

Nothing Phone 2a ANA KONU

https://nothingforum.com/konu/nothing-galeri-uygulamasi-yayinlandi-indirebilirsiniz.2480/

• Arkadaşlar telefon bir anda 20K seviyesine gelmiş. 15-16 gibi rakamlara alabileceğimiz yerler yok mu acaba?

• Athelonious kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin01092 -- 12 Aralık 2024; 11:47:24 >

• Athelonious kullanıcısına yanıt

kasım ayında amazon 128GB olanını 14500 e sattı hemen bitti.

128GB olan stoklar da bitti 256dan devam edeceklerdir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.