Şimdi Ara

Nothing Phone 2a ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
15
Favori
13.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2a fiyatı olması gerekenden çok yüksek bence. Plus modeli çıksında baz modelin fiyatı düşsün.

• Aynı sorun devam ediyor. Saat 08:04'te şarja taktım %20'de iken, kendi orijinal şarj cihazı ve kendi orijinal kablosu ile, saat 08:44 şu an ve şarjı %61. 40 dakikada %41 şarj olmuş sadece. Ne yapacağım ben bununla .

• Patates Süvarisi kullanıcısına yanıt

Başka şarj cihazlarıyla da denediniz mi? Belki Nothing şarj cihazı yada kablosunda bir kronik sorunlar olabilir.

[simage]https://img.donanimhaber.com/upfiles/464129/fbdb0c27-ece7-4a69-be62-ec413a1efa54.png[/simage

Yüzde 31 de takmışım durum buydu. 39 dakika da 100 oldu. Ki 23-24 watt ile ediyordu. Ama 80 den sonra yavaşlıyor gibi sanki. Bir ara daha dikkatli bakarım.
    Nothing Phone 2a ANA KONU
  • vega_vega V kullanıcısına yanıt

80% den sonra şarjın yavaşlaması pil sağlığı için önemli. Hatta sadece cep telefonu için değil akıllı araçlar bile %80e kadar şarjı hızlı olurken sonra yavaşlıyor. ciddi yavaşlıyor. böylece pil çok uzun ömürlü dayanabiliyor.

• Nothing Phone 2a ANA KONU

Şarj %98 den %4 e ekran süresi ve 41 saate yakın toplam süre. Bence çok iyi. Bir hafta 10 gün sonra deşarj süresi yükseldi. Belkide son güncellemedendir bilmiyorum.

gayet güzel. bu arada 2a için bir hotfix yayınlanacakmış bugün yarın.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki henüz farklı şarj cihazlarıyla denemedim, farklı kabloyla denedim ama. Dün Huawei marka laptopun kablosunu taktım, takar takmaz hızlı şarj olunca sorun kabloda diye sevindim ancak bugün o kabloyla tekrar denediğimde yavaş şarj etti tak çıkar yapasıya kadar. Ardından hızlı şarja döndü. Yani sorun ya telefonda ya da adaptörde. Bir sonraki şarj denemesinde adaptörü Huawei'nin olanı kullanıp deneyeceğim ve aynı sorunu yaşamaya devam edersem sorun telefonda demektir, her şeyi yeniden yedeklemem gerekecek ve servise muhtemelen cihaz değişimine yollayacağım.

Ve de Nothing'in resmi sitesinden kendilerine de mail attım, cevaplarını beklemekteyim. Umarım kısa sürede sorunum çözülür ama yaşadığım sıkıntılar gerçekten beni üzdü.

Sizin aldığınız değerler normal bence. 1 saatten kısa sürede 0'dan 100'e gitmesi lazım, aldığınız değerler de onu gösteriyor. Bendeki telefonda ya da şarj cihazında bir sıkıntı var. Bakıp göreceğiz, umarım şarj cihazındadır ve kısa sürede çözülür.

Bildiğim kadarıyla kullanımla telefon neleri çok, neleri az kullandığınıza göre kendisini optimize ediyor ve de size daha fazla kullanım ömrü veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

gayet güzel. bu arada 2a için bir hotfix yayınlanacakmış bugün yarın.

Şarjla alâkalı mı yoksa genel mi?

Henüz içerik belli değil hocam, bugün belli olur. 2 ile benzer güncellemeyi alır büyük ihtimalle

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-icin-nothing-os-3-0-hotfix-guncellemesi-bugun-yayinlanacak.2727/

• yasin01092 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için. Ben sorunumun daha çok hardware sorunu olduğunu düşünmeye başladım ama umarım öyle değildir ve kısa sürede çözülür.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.