Şimdi Ara

Nothing Phone (3a)’nın neredeyse tüm özellikleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nothing Phone (3a)’nın neredeyse tüm özellikleri sızdırıldı

Teknoloji dünyasında dikkatleri üzerine çeken Nothing, 4 Mart 2025'te yeni cihazlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin, merakla beklenen Phone (3a) ve Phone (3a) Plus modellerini bu etkinlikte duyuracağı düşünülüyor. Son dönemde çeşitli sertifikasyonlardan geçen ve teknik detayları sızdırılan bu modeller hakkında artık daha net bilgilere sahibiz.

Nothing Phone (3a), 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekranla gelecek. 120Hz yenileme hızına sahip bu ekran, akıcı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Cihazın kalbinde ise Snapdragon 7s Gen 3 işlemcisi bulunacak. 4nm üretim sürecine sahip bu çipset, 12GB RAM ve 256GB'a kadar depolama seçeneğiyle desteklenecek. Android 15 tabanlı Nothing OS 3.1 işletim sistemiyle çalışacak olan telefon, kullanıcılarına sade ve özelleştirilebilir bir arayüz sunacak.

Ayrıca Bkz.Nothing’in yeni telefonu sürpriz bir şekilde ortaya çıktı

Kamera tarafında da önemli yenilikler var. Phone (3a), 50MP ana kamera ile gelirken, optik görüntü sabitleme (OIS) desteği sunacak. Buna ek olarak, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 50MP telefoto lens cihaza eşlik edecek. Ön tarafta ise 32MP çözünürlüğünde bir selfie kamerası yer alacak. Ultra geniş açılı kameranın bir önceki modeldeki 50MP sensörden daha düşük çözünürlükte olması bir dezavantaj gibi görünse de, yeni eklenen telefoto lens, fotoğrafçılık anlamında cihazın yeteneklerini artırıyor. Phone (3a) Plus modelinde ise periskop telefoto lensin yer alacağı konuşuluyor.

Telefonun batarya kapasitesi de oldukça iddialı. 5000mAh büyüklüğündeki batarya, 45W hızlı şarj desteğiyle kısa sürede dolum imkânı sunacak. Bağlantı tarafında ise 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.4 ve NFC desteği bulunacak. Nothing'in imzası haline gelen arka paneldeki şeffaf tasarım ve özel aydınlatma efektleri, bu modelde de kullanıcıları karşılayacak.

Nothing'in yeni cihazlarıyla ilgili detaylar, Flipkart ve Nothing.tech üzerinde oluşturulan özel sayfalarda yer almaya başladı. Sızıntılara göre, 4 Mart'ta gerçekleştirilecek etkinlikte Phone (3a) modeli resmen tanıtılacak. Teknoloji tutkunları, Nothing'in yeni cihazlarının sunduğu özellikleri ve fiyatlandırmasını büyük bir merakla bekliyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/01/28/nothing-phone-3a-specs-leak/

• Batarya kapasitesi oldukça iddialı diyip 5.000mAH demeniz komik geldi.

Çinli kardeşler 7.000mAH piyasaya sürdü neredeyse

• jasonw kullanıcısına yanıt
    Ben yazacaktım tam.
    Dedim acaba haberden birebir mi çevrilmiş, kaynakta öyle bir şey de yazmıyor:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    DH de editör olarak çalışmak varmış. Yabancı kaynak /copy-paste/clikbait başlık/maaş günü

7000 mah bir telefonu kullanmam ya buyuk ya da kalin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani "neredeyse tam özellikler" ?

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Bataryalar Artık Eskisi Gibi Kalın ve Ağır Değiller.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

bunu size biri diyorsa yalan diyordur. Li-ion , lipol piller güç ve boyut doğru orantılıdır. hem küçük olsun hem de gücü cok gitsin olmaz.size bir satıcı bunu diyorsa yalan diyordur.

Ben Silicon Carbon Pil Teknolojisi İle Mümkün Olabileceğini Düşündüm... Silicon Carbon Pil Hakkında Yalan Bilgi Verdiklerini Mi Söylüyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mersin(Caretta) -- 30 Ocak 2025; 11:22:6 >

Si-Co piller ile Lion piller aslında aynı. içeride bir takım materyaller farklı. ikisi de Li-on pil.

Si-co piller yüksek güç tutabilirler ama şarj döngüleri çok daha düşüktür. ben Si-Co pilleri tercih etmem. pilleri artık rahat değişemediğimiz için daha az döngüde pilin ölmesinden sonra telefon performansı çok daha düşecek.

çok daha teknik bilgi vereyim.

pilin içinde anod ve katod bölümü var.

katod kısmı hala lityum. anod kısmı ise grafit iken silikon karbona dönüşüyor.

aslında yine lityum pil. boyut olarak çok bir avantaj yok fakat silicon carbon piller biraz daha hafif olabiliyormuş. fakat döngü süreleri çok daha düşük.

Bilgi İçin Teşekkür Ederim...
    O Zaman Samsung ve Apple Batarya Şarj Hızı ve Şarj Döngüsü İle Daha Uzun Süre Sağlamlık Performans Veriyor...
    Diğer Markalarda Çok Uçuk Şarj Hızlarını Görüyorum. Muhtemelen Ömürleri Kısa Oluyordur...

hızlı şarjın pilin ömrüne etkisini açıkçası bilmiyorum ama 100w 200w filan bunlar bana tehliklei hissettiriyor. 50w yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.