|
Nothing Phone (3a)’nın neredeyse tüm özellikleri sızdırıldı
-
-
Batarya kapasitesi oldukça iddialı diyip 5.000mAH demeniz komik geldi.
Çinli kardeşler 7.000mAH piyasaya sürdü neredeyse
-
Ben yazacaktım tam.
Dedim acaba haberden birebir mi çevrilmiş, kaynakta öyle bir şey de yazmıyor:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DH de editör olarak çalışmak varmış. Yabancı kaynak /copy-paste/clikbait başlık/maaş günü
7000 mah bir telefonu kullanmam ya buyuk ya da kalin olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hani "neredeyse tam özellikler" ?
-
Bataryalar Artık Eskisi Gibi Kalın ve Ağır Değiller.
bunu size biri diyorsa yalan diyordur. Li-ion , lipol piller güç ve boyut doğru orantılıdır. hem küçük olsun hem de gücü cok gitsin olmaz.size bir satıcı bunu diyorsa yalan diyordur.
-
Ben Silicon Carbon Pil Teknolojisi İle Mümkün Olabileceğini Düşündüm... Silicon Carbon Pil Hakkında Yalan Bilgi Verdiklerini Mi Söylüyorsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mersin(Caretta) -- 30 Ocak 2025; 11:22:6 >
Si-Co piller ile Lion piller aslında aynı. içeride bir takım materyaller farklı. ikisi de Li-on pil.
Si-co piller yüksek güç tutabilirler ama şarj döngüleri çok daha düşüktür. ben Si-Co pilleri tercih etmem. pilleri artık rahat değişemediğimiz için daha az döngüde pilin ölmesinden sonra telefon performansı çok daha düşecek.
-
çok daha teknik bilgi vereyim.
pilin içinde anod ve katod bölümü var.
katod kısmı hala lityum. anod kısmı ise grafit iken silikon karbona dönüşüyor.
aslında yine lityum pil. boyut olarak çok bir avantaj yok fakat silicon carbon piller biraz daha hafif olabiliyormuş. fakat döngü süreleri çok daha düşük.
-
Bilgi İçin Teşekkür Ederim...
O Zaman Samsung ve Apple Batarya Şarj Hızı ve Şarj Döngüsü İle Daha Uzun Süre Sağlamlık Performans Veriyor...
Diğer Markalarda Çok Uçuk Şarj Hızlarını Görüyorum. Muhtemelen Ömürleri Kısa Oluyordur...
hızlı şarjın pilin ömrüne etkisini açıkçası bilmiyorum ama 100w 200w filan bunlar bana tehliklei hissettiriyor. 50w yeterli.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Batarya kapasitesi oldukça iddialı diyip 5.000mAH demeniz komik geldi.
Çinli kardeşler 7.000mAH piyasaya sürdü neredeyse |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X