quote:Orijinalden alıntı: HitmaCusko Acıldı demek ıstedım tuko gıbı ezüq serverlerı nedeyım benezüq sensin kapalı serverlar
quote:Orijinalden alıntı: HitmaCusko Acıldı demek ıstedım tuko gıbı ezüq serverlerı nedeyım benAçıldı yine gitti
quote:Orijinalden alıntı: HitmaCusko Acıldı demek ıstedım tuko gıbı ezüq serverlerı nedeyım benbende login serve conn. failed? start wermio yani? herkesdemi böyle
quote:Orijinalden alıntı: HitmaCusko Acıldı demek ıstedım tuko gıbı ezüq serverlerı nedeyım beny açıldı ama benim adam asgıda kaldı boss kesicektim:((
quote:Orijinalden alıntı: murat_123y açıldı ama benim adam asgıda kaldı boss kesicektim:((Alıntıları Göster usko yine gitti
quote:Orijinalden alıntı: 2Late4Escapebende login serve conn. failed? start wermio yani? herkesdemi böyleAlıntıları Göster Yeni patch Gelio Heralde İşhallah gelir Bug da kalkar
quote:Orijinalden alıntı: Funeral_Mistquote:Orjinalden alıntı: HitmaC serverler acıldı yawasssssTam qirdim kekurikekukaya bakmaya gidiyodum herşey dondu exit yaptım şimdide start wermior
quote:Orijinalden alıntı: izmiRLééBæCKkTam qirdim kekurikekukaya bakmaya gidiyodum herşey dondu exit yaptım şimdide start wermiorAlıntıları Göster bende girdim oyuna herşey dondu kaldı
quote:Orijinalden alıntı: xesowbende girdim oyuna herşey dondu kaldıAlıntıları Göster 1-2 saate zor açılır bu arkadaşı nchrı aksıyoduk ne güzel 70 olacaktı... söleyim ii bakın nicke ch1val ares Aresin en iyi asasin oyuncusu herkes 00000 gibi tapcak bu nicke beyler.... %100 idaya varım herkesle
quote:Orijinalden alıntı: Stayler0071-2 saate zor açılır bu arkadaşı nchrı aksıyoduk ne güzel 70 olacaktı... söleyim ii bakın nicke ch1val ares Aresin en iyi asasin oyuncusu herkes 00000 gibi tapcak bu nicke beyler.... %100 idaya varım herkesleAlıntıları Göster kecon un yanından geçtim 4 vurdu baktım 4 4 4 4 4 4 gidiyo böyle en son 275hp kalmıştı pota bastım olmadı minor denedim olmadı alt+f4 yaptım kapatamazsınız dedi alttan. Ctrl+alt+del yaptım kapattım char askıda arkadaş dedi yatmışsın
quote:Orijinalden alıntı: kaiberdonokecon un yanından geçtim 4 vurdu baktım 4 4 4 4 4 4 gidiyo böyle en son 275hp kalmıştı pota bastım olmadı minor denedim olmadı alt+f4 yaptım kapatamazsınız dedi alttan. Ctrl+alt+del yaptım kapattım char askıda arkadaş dedi yatmışsın Alıntıları Göster Libercorpus abi lvl kaç kaç tane vurduda yattın yaw?
quote:Orijinalden alıntı: kaiberdonokecon un yanından geçtim 4 vurdu baktım 4 4 4 4 4 4 gidiyo böyle en son 275hp kalmıştı pota bastım olmadı minor denedim olmadı alt+f4 yaptım kapatamazsınız dedi alttan. Ctrl+alt+del yaptım kapattım char askıda arkadaş dedi yatmışsın Alıntıları Göster www.knightempire.com/server/stats.php adresinden serverların durumunu görebilirsiniz