####notice:Sultan's has been banned.!!! beyler 1aylığınada olsa artık edanada orc lar savaşlarda np aksabilcek çünkü başkanından tut en eziğine kadar alayı ban landı
hakettilrse ii olmus ama dier clandaqi hiç bişeyden habersi adamlara yazık!!
zate bunlar uyarı yemişti dupe yüzünden 1479 pacht ide dupe itemler için geldi dupe itemlerin hepsi silindi ve ayrıca sultansın tüm uniq takıları gitti
Sult4ns'ın tamamı banlanmadı caesarla daha yeni konuştum hepsi banlanmadı..ANLAŞILAN SİZE YİNE NP YOK...
açılmıştı konu
quote:
Orjinalden alıntı: lolo545454
zate bunlar uyarı yemişti dupe yüzünden 1479 pacht ide dupe itemler için geldi dupe itemlerin hepsi silindi ve ayrıca sultansın tüm uniq takıları gitti
haklısın eğer öyle bir durum olmuş ise çok iyi olmuş oyunu oynayacaksan emeğinle hakkınla oynayacaksın
Sult4ns'ın tamamı banlanmadı caesarla daha yeni konuştum hepsi banlanmadı..ANLAŞILAN SİZE YİNE NP YOK...
EVET CEASARI SABAH EL MORAD CASTLEDE GÖRDÜM.DOLANIODU
onlar mikrofondan clan konuşma pro. su almışlar ordaki clan üyesi kadın kendi ağzıyla bug yapıoruz bulduğun bugları değerlendirceksin dior daha ne olsun
quote:
Orjinalden alıntı: lolo545454
onlar mikrofondan clan konuşma pro. su almışlar ordaki clan üyesi kadın kendi ağzıyla bug yapıoruz bulduğun bugları değerlendirceksin dior daha ne olsun
benim arkadasın arkadasındada var o program x'te oynuyor 78 lwl mage. manyak birşey her clana lazım
önce biraz forumu gez sonra konu aç gereksiz topic
Bug la falan ugrasıolarsa ii olmus
Bugla uğraşmayan +75 lwl adam bulabilcekmisin peki?Herkes bug yaptı zamanında seninde fırsatın olsa eminim sende yapardın..Kimseyi karalama adamlar hergün felankor kesiliyolar..+3 roflar bugla düpe ile yapılmıyo
ya bi clan banlandı die bir sürü topiç açmaya gerek yokkk
sanırım oyunda bi bug bulup ultima kesiolarmış o yüzden banlanmışlar ...dün de aynı topic açılmıştı ve o topici açan arkadaş öle demişti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme